Widok

Finał finałów tańca z gwiazdami

Finał finałów tańca z gwiazdami Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Finał finałów tańca z gwiazdami, 4 września 2006 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super impreza

Naprawde wszystko wygladalo wspaniale, i bardzo sie ciesze że wygrała Kasia. GRATULACJE ;)

Yes yes yes

Tak eVe ja tez podzielam Twoje zdanie. Kasia C. i Małgosia F. najlepsze jak dla mnie. Dobrze ze wygrala jedna z nich :D

a ja mam jej dość

ona juz sporo wygrała.niedobrze mi sie robi od jej fałszywie skromnych usmiechów.ma co chciała ,niech da szanse innym.

Bardzo podobały mi się dwie pary które zostały w finale.Jednak bardziej podobał mi sie występ Kasi.ma faktycznie duży talent i życze jej wszystkiego najj najj na dalszej drodze:-) pozdro

o kasi i marcinie

zasługują na jajwyższe laury. ich skromność klasa, ,,elokwencja czyni z nich gwiazdy światowego formatu. nie można tego powiedzieć o narzucającej się Maserakowi Foremniaczce i gadającej bez sensu ale nieustająco Kwaśniewskiej. Kasiu i Marcinie jesteście rewelacyjni klasa sama w sobie

a ja mam dosyć Cichopek,gdzie człowiek nie spojrzy to widzi Cichopek,mam wrażenie że p.Cichopek wyskoczy z mojej lodówki tyle jej wszędzie !!!!!!!!!!!!!! i to jej śmieszne,infantylne zachowanie,fe robi sie mdło i wymiotnie

Taniec z gwiazdami

Dołaczam sie do gratulacji dla Kasia i Marcina.Ciesze sie, żeto własnie oni wygrali.Kasia pokazalła mistrzoską klase!Zycze powodzenia w osiaganiu dalszych sukcesów:-)

kłamstwo

Gdzie sędziowie mają oczy Kasia już dosyć nagród niesłusznie dostała.Teraz dajecie jej następną.
Nie widzicie jak ona rzuca się na hakiela jakby nie on to Kaśka by odpadła w pierwszym odcinku.Powinna wygrać Foremniak.Chodż mroczek też nie źle tańczył.

gratuluje kasiu było super

bardzo bardzo gratuluje kasi jets naprawde przesympatyczna i skromna uwżam że należy jej sie ta nagroda naprawde wspaniale tańczy gratluje ci kasiu

Naga Prawda !!!

Kto widział odsłoniętą pierś Pani Foremiak ???Piszcie co o tym myślicie..........Ciekawe czy ukaże się to w "Fakcie" czy innym tego typu szmatławcu......

i co z tego??

pff na pewno wszyscy zrobią z tego aferę współczuje jej bo mogło to się przytrafić każdemu z tańczących tam pań a ona nie wybierała sukienki widać było jak bardzo się zdenerwowała ale i tak poradziła sobie świetnie....

Było super

Ja bardzo sie ciesze że wygrała Kasia z Marcin bo na to zasługują Kasia tańczy jak tancerka i nikt tak jak ona nie zatańczył w Sopocie!!!!!!!

gdzie nie spojrzę wszędzie Cichopek

ja też mam już dość Cichopek, tych 'niewinnych" spojrzeń i udawanej skromności. Niedobrze mi na widok tej "skromnej" panienki, jest jej już za dużo w telewizji. Nie maja tam ciekawszych twarzy. Tylu zdolnych ludzi pracuje w telewizji, a tu przepych od Kasi Cichopek!!!!!!!! Na każdym kanale Cichopek, w filmie Cichopek, na scenie Cichopek, w szansie na sukces Cichopek. Dość!!!!!!!!!!!!!!!!!! A czy szanowna komisja trochę nie przesadziła., Mi osobiście bardzo podobała się Małgosia Foremniak. Ona pokazała wielką Klasę, z Maserakiem tańczyła jak iskra. Dobrze że tej miernej Oli zabrali Maseraka, ona za nim nie nadążała!!!!!!!!!

super

sama impreza była super

uważam że.........

powinni wygrać oliwier i kamila oni zasługują na to ............ oni super tańczą!!!!!!! a jeżrli nie oni to aneta z rafałem ..........................

Powinna wygrać Foremniak - piękna, dojrzała kobieta, swietnie tańcząca.

uważam że.........

powinni wygrać oliwier i kamila oni zasługują na to ............ oni super tańczą!!!!!!! a jeżrli nie oni to aneta z rafałem ..........................

nie sprawiedliwe!

Myślę ze w takim programi powinno sie liczyc jak kto tanczy a nie jak wyglada! bo nie wygrywaja ci najlepiej tanczacy tylko najpiekniejsi, najmlodsi i najsławniejsi! A kasi cichopek jest naprawde wszedzie za duzo!

Gratulacje Kasiu!!!

Cieszę sie, że to Ty właśnie zwyciężyłaś. Na parkiecie jesteś nie do pokonania. Twój urok i wdzięk oczarował wszystkich.....:-)

Inne tematy z forum Rozrywka

Nocny Duathlon w Porcie Lotniczym Gdańsk 2026 (6 odpowiedzi)

Zbliża się kolejna już edycja Nocnego Duathlonu w Porcie Lotniczym Gdańsk im. Lecha Wałęsy. To...

Wiosenna edycja RestaurantWeek® 2026 (8 odpowiedzi)

RestaurantWeek® wraca w wiosennej odsłonie "Foodie Season - #GoFoodies!" - sezonie dla...

Runmageddon Trójmiasto 2025 (8 odpowiedzi)

Już 25 i 26 kwietnia 2026 wracamy do Trójmiasta! Gotowy na RUNMAGEDDON TRÓJMIASTO 2026?Morze w...

do góry