Widok

Finał finałów tańca z gwiazdami

Finał finałów tańca z gwiazdami Temat dostępny też na forum:
Dwóch prowadzących, czterech jurorów, sześć par...Dziesiątki tanecznych kroków, setki bajecznych świateł, tysiące niezwykłych dźwięków, miliony emocji....Jedno miejsce, gdzie warto być tego wieczoru.Sześć finałowych par wszystkich edycji Tańca z gwiazdami na oczach trójmiejskiej publiczności stanie do rywalizacji o tytuł Najlepszej. Ich zmagania na parkiecie oceni jury, a ostatecznie głos ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Było Pięknie!

A ja tam byłem, Kasie i Marcina zobaczyłem. Było warto wydać kase na bilety do opery zeby zobaczyć tak wspaniały pokaz kunsztu tanecznego na zywo. Ci, ktorzy tego doswiadczyli zapewne zgodza sie ze mna. TV nie oddaje calego piekna, jakie prezentowaly wszystkie pary w trakcie turniejowych szrankow. To trzeba bylo poprostu zobaczyc na wlasne oczy. Kasia i Marcin byli poprostu nie do pokonania. Mroczek i Aneta takze swietnie tanczyli jednakrze do zwyciestwa zabraklo im paru, wspolnych lekcji.

Sorry to nie było do Was. Cieszę się ze wygrali Kasia I Marcin. A zresztą to było do przewidzenia bo oni pięknie tańczą!

Taniec z gwiazdami

Chcę żeby ten nagłówek miał niebieską obramówkę a w środku obraz Tańca z gwiazdami lub jakiś tancerzy wolałabym żeby to byli tancerzy na jakimś konkursie.

NIKT NIE LUBI KASI I MARCINA JAK JA CZIESZE SIE ŻE SĄ PARĄ W ŻYCU

KASIA

BOŻE DZEKUJE ŻE KASIA I MARCIN WYGRALI TANIEC Z GWIAZDAMI,FINAŁ FINAŁÓW DZIĘKI TEMU ZROBILI KARIERĘ TANECZNĄ

Zajebista Kasiu i Marcinie

Kasiu i Marcinie od początku byliście moją ulubiona parą. Tak świetnie tańczycie, że aż nie da się wyrazic tego słowami... Nawet mistrzowie by tak nie zatanczyli jak wy..:) życze wam żeby było tak dalej...

kasiu

fajny masz silikon w cycuszkach, super ci wychodzi to latanie iwymachiwanie cycuchami. Pewnie znowu zgarnelas troche kasy, to typowe u kobiet (i mezczyzn , nie liczac zboczencow)lekkiej tresci.

gratulacje Kasiu I MARCINIE

BARDZO MI SIE PODOBALO CALOKSZTALT WASZYCH WYSTEPOW BYL DOSKONALE DOPRACOWANY I NALEZALA WAM SIE TA NAGRODA.POZDRAWIAM GORACO

przeznaczeni?

po prostu, wstawili pusciowi silikon , dali faguassa i kazali tanczyc. Po coz ten watek romansowy?Puszcza i fordanser.

Cieszę się Kasiu i Marcinie!

Najbardziej zasługiwaliście na tę bursztynową kulę. Nie mogłam patrzeć jak tańczy Olivier i Kamila.
GRATULACJE!

jej

bilety były za drogie ale chetnie bym tam była ale mieszkam na drugim końcu polski

nie byli sobie przeznaczeni

moim zdaniem oni powinni sami wiedziec czego chca. jak dla mie to nie byli dla siebie stworzeni poniewaz rafal jest typem imprezowania (jak ja=)) a aneta chciala miec go tylko dla siebie na uwiezi. to nie fer. "rafal dobrze zrobiles"

ulubieńcy

gratulacje!!! pięknie tańczyliści Kasiu z Marcinem i pięknie wyglądacie

e

ej a ma ktos jakiegos linka z ich tancami??

A jak nazywa sie muzyka w której Maserak tańczył pierwszy taniec??

super kasia

kasia cichopek zasłużenie wygrała chociaż i rafał mroczek super tańczył

gratulacje

gratulacje dla Anety i Rafała oraz dla kasi i marcina!!!!!!!!!!!
tańczyliście pięknie choć uważam, że powinien wygrać Rafał i Aneta. Finał finałów to już powinobyćpodsumowanie tańców z gwiazdami kojejne edyccj to będzie nudziarstwo ileż mozna!!!!!

Gratulacje

Gratulje wszystkim para za dostanie sie do finałów tanca z gwiazdami ale najwieksze gratulacje składam Anecie Piotrowskiej i Rafałowi Mroczkowi oraza Kasi Cichopek i Marcinowi Hakielowi.

Kasia

Kasiu zasugiwałaś na nagrodę razem z swoim partnerem Marcinem tańczyliście przecudownie.Ale równiesz na nagrode zasugiwali Aneta i Rafał oni równiez taczyl piekinie

gratulacje!!!

Dla Kasi Cichopek i Marcina Hakiela.

Inne tematy z forum Rozrywka

Andrzej Poniedzielski - Jubileuszowo (3 odpowiedzi)

W roku 2024 Andrzej Poniedzielski obchodził 50-lecie pracy artystycznej i 70-lecie urodzin. Już...

Ta podróż wciąż trwa. Najpiękniejsze piosenki Magdy Umer (4 odpowiedzi)

Magda Umer. Ciężko opisać w skrócie choćby najdłuższym, kim była i co zrobiła dla polskiej...

Sanah na 100lecie Gdyni (103 odpowiedzi)

Koncert plenerowy Sanah na 100lecie Gdyni. Wstęp jest DARMOWY i TYLKO dla osób posiadających...

do góry