Widok

Fiona

to wejdź do niego na na nowo.
Stworek jestem.
Urku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

^_^

przez ostatniw 45 min. próbowałam zalogować sie na norweskiego czata !!!! i nic ! albo to wina komputera albo moja... hmmmmm..... no jasne ze to pierwsze :)
i jak ja teraz znajdę tam męża ???!!!?!?? O NIE !
fajnie było na nocnej premierze " Dwóch Wież " oj fajnie ... legolasa widziałam i Frodo i wogóle super ^_^
pozdrawiam wszystkich , no dobra tylko tych, którzy mnie jeszcze pamiętają ( tu samotny uśmiech Marty :)

martuś

jak tam dziewczyny ? dotarły czy poznały nowych marynarzy ? ^_^ tylko nie pijcie za dużo , na 18 -stkach
też robię " furorę " chociaż tam nikt nie nagrywa mojego śmiechu :) se se se.....
pozdrowionka ( po raz drugi )! bawcie się dobrze !

fate

Jeszcze K.NN. Cię pamięta ^_^ (coś mi chyba nie wyszło:)).Już tu nie wchodzę, ale właśnie telepatycznie mnie przyciągnęłaś.Marynarzy nie było, pijemy(herbatę)i gramy w bierki(wiejskie roz(G)rywki:))I na list czekam(chlip)bo już się stęskniłam(i Elvis też:))Pa!!

obserwatorze :

...masz racje piszac o tej spoldzielni;bylem tam raz zmuszony przez mego armatora wykonac pewne badania i...i nie zapamietalem nic dobrego...

Lekarz , pielgniarka-to zawody tak zwane-sluzebne, wiec powinno sie od ludzi wykonujacych je-odczuc te "sluzebnosc"(czyli troske o czlowieka, wspolczucie, chec pomocy itd)...a gdy ona sie zagubia to...hmm brak slow...nie chce teraz zle pisac...
Zycze Ci abys odczul tego prawdziwego ducha zawodu ludzi w bialych kitlach.Dobranoc.

Hu hu....

Hu huhuhuhu hu hu hu hu!!

No?

I nie jestem na Premierze!
Nie widziałam!
Dwie Wieże jeszcze za horyzontem dla mnie...
Beeee...
Ale to przynajmniej dobre, że idąc kilka dni później mam szansę nie doświadczyć uroków tłoku i posiadania za plecami papierkoszelestników i popcornochrupaczy. Może nie trzeba będzie nikomu mówić "O, słyszę że panu smakuje"

Mimo to zniecierpliwiony

"Wszystko się może zdarzyć

gdy głowa pełna marzeń"
Myślisz Żabko, że Natura ma glowę pełną marzeń?
W takim razie nie wiadomo co nas jeszcze czeka!

(PS: daj się pocałować)

Stworki

To my: Piękny i Bestyjka

FATE i Marto :)))

hmmm Fate, Boze, a ktoz Ciebie nie pamieta?Wskaz mi tego czlowieka , a ...zabiore mu wszystkie sznurowadla, by juz nie bylo mu tak wygodnie uciekac lub chodzic innymi sciezkami niz Ty... :))))
A owszem, tak jak pisala Martunia-nie zapomnialem Ciebie Fate, bo to przeciez nie jest mozliwe...chyba ze tak sie zestarzeje, ze nie bede pamietal gdzie polozylem koldre do spania...Ale to nie nastapi tak szybko, wiec nie licz na to, ze Ciebie zapomne i nie bede cieplo, zyczliwie myslal o Tobie:)))a i o Norwegu(jakims Wikingu z dusza na ramieniu) pomysle, bys niepotrzebnie nie denerwowala sie elektronicznymi psikusami:)))Uwazaj na siebie Ty moja dobra Istotko:)))

Martuniu....przykro bylo mi czytac o tym, ze juz tu nie wchodzisz...Nie wiedzialem nic o tym:(...Nie odchodz przynajmniej ode mnie:(...ja gdzies tam jestem...nie tylko w tym miejscu...
Hmmm Marto....nie odchodz...:((((((

Jak zwykle cieplo Was przytulam i serdecznie ucalowuje:*)))
Nie myslcie sobie, ze zapomne o Was!!!Po moim trupie!!!: :)))

A czy

imiona Stworków zaczynają sie na A tak jak alfabet i historia świata

?

"A"

Dziekuje Ci za zyczenia...Boze...ja nawet nie pamietam kiedy mam imieniny:(((9 stycznia byly moje urodziny...
Dziekuje Ci raz jeszcze ze szczerego serca:)))
...choc musze sie domyslac kim jestes...ale to niezbyt wazne:)Licza sie tylko intencje...
Dobrej nocki A:*)))

Jakie Dwie Wieże??

a czy one nie zostały przewrócone?

Zagadka prosta

Imiona połowy Stworków zaczynają się na A
Stworki mają razem imieniny.

STWORKU...

...Powiadasz "calowanie" i "godnosc"?
No niezupelnie tak pisalas:)))ale ja sobie wytworzylem z tej Twojej wypowiedzi taką brameczke z otworkiem na calowanie i podziwianie Twej inteligencji(i nie pisze ani ironicznie, ni tez cynicznie!a szczerze i powaznie!)...a wiec otworzylem i skorzystalem z okazji ucalowania Twych stop:)))gilgotalem troszke...wiem-bo jak zwykle sie nie ogolilem:)))robie to co pare tygodni jak juz urosnie spora broda...
co Ty na to? hihihihi
Ps.Mam juz na dysku od parudziesieciu dni drugą czesc "Pierscieni" i jeszcze nie widzialem...Brak czasu:(ale juz wkrotce sobie obejrze.Teraz mam 41 dni urlopu.

Stworku...ucalowania w Stworkową milutką glówkę:*)))
DOBRANOC...

Nooo...

jak by się tak dobrze zastanowić...
Orthank w Nowym Jorku...
W takim razie kto leciał w samolocie?
Czyż Osama nie przypomina Sarumana?

z tymi imieninami to pustka puk puk w czoło, a echo PUK PUK !!! PUUK PUUK

ale doskonale pamietam, że :
02.02 - Niedziela Dzień Handlowca 1.02 - Wtorek Światowy Dzień Chorego 3.02 - Czwartek Popielec 4.02 - Piątek Walentynki - dzień zakochanych 1.02 - Piątek Dzień Walki z Dyskryminacją Rasową
02.03 - Niedziela Międzynarodowy Dzień Obrony Cywilnej

kalendarze

nie są drogie

No dobrze

imieniny były niedawno.

Grrrhrmmmrrr

trzeba uważać jak się jest blisko Stworka...
można się obudzić bez nosa...

A

G

Inne tematy z forum Hydepark

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

Grajdołki (109 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry