Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marzena - ocena Super współpraca, pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie poszły pomiary i...
~Marzena
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 3 września 2025

Alicja - ocena W pelni profesjonalnie na każdym etapie od oferty, przez pomiar do montażu....
~Alicja
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 14 sierpnia 2025

~monika.matyszewska@bookingservic
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 18 lipca 2025

Mariusz Gdynia - ocena Profesjonalne i fachowe doradztwo - pomoc w doborze najlepszego rozwiązania -...
~Mariusz Gdynia
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 13 czerwca 2025

Olivia Foryś - ocena Szczerze polecam usługi MK Design, Pani Kasia to wspaniała osoba, ma...
~Olivia Foryś
1

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 11 czerwca 2025

Marek - ocena Rewelacja! Ilość informacji jaką otrzymałem podczas pierwszego spotkania...
~Marek
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 6 kwietnia 2025

Wiola P. - ocena Bardzo fachowo. Byłam w kilku punktach świadczących podobne usługi i...
~Wiola P.
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 18 lutego 2025

Ewelina - ocena Firma BIFAM to gwarancja wykonania usługi w najwyższej jakości. Firma BIFAM...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 9 lutego 2025

BT - ocena Jesteśmy w pełni zadowoleni z wykonanych dekoracji okien (firanki, zasłony,...
~BT
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 20 stycznia 2025

Marzena - ocena Współpraca z Panią Kasią była bardzo przyjemna, a przede wszystkim owocna 2...
~Marzena
1

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 9 stycznia 2025

Hanna Korzeniowska - ocena Bardzo profesjonalna i kompleksowa obsługa. Pani Kasia, kierując się...
~Hanna Korzeniowska
1

dodano: 9 stycznia 2025

Magda - ocena Polecam usługi firmy MK Design. Pani Kasia jest przesympatyczna osobą, bardzo...
~Magda
1

dodano: 10 stycznia 2025

Teresa i Andrzej - ocena W dniu dzisiejszym odebrałem firany z pracowni Andir przy ul. Warszawskiej w...
~Teresa i Andrzej
-

dodano: 23 grudnia 2024

Jarosław - ocena Skorzystałem z usług firmy Bifam, realizowała u mnie dość specyficzny i...
~Jarosław
-

dodano: 19 grudnia 2024

Justyna - ocena Terminowość, bardzo wysoka jakość wykonania, profesjonalne doradztwo.
~Justyna
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 9 grudnia 2024

Mirosław - ocena Podłoga drewniana warstwowa klejona do podłoża. Obsługa bardzo dobra....
~Mirosław
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 5 grudnia 2024

Ewa i Zdzisław - ocena Przygoda i miłe doświadczenie z firmą Dekoracje Okien RCOM, oraz przygoda z...
~Ewa i Zdzisław
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 września 2024

Ewa i Zdzisław - ocena Przygoda i miłe doświadczenie z firmą Dekoracje Okien RCOM, oraz przygoda z...
~Ewa i Zdzisław
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 września 2024

Maria - ocena Dwukrotnie na przestrzeni 3 lat skorzystałam z usług firmy. Za pierwszym...
~Maria
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 września 2024

Eugeniusz i Renata - ocena Dziekujemy Pani Wieslawie za mila iprofesjonalna porade w wybraniu firan. W...
~Eugeniusz i Renata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 czerwca 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
270

245

wątków

do góry