Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
LucjanRd - opinia Zdecydowanie odradzam to miejsce. Samochód trafił tam w celu wymiany układu...
~LucjanRd
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 stycznia 2023

Piotr - opinia wątek zamknięty Starsza Pani zajmująca się obsługą klienta była wybitnie nieupszejma, wręcz...
~Piotr
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 grudnia 2019

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Wymiana tłumika końcowego trwała błyskawicznie. Przystępna cena (250zł) i...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 1 lipca 2019

Szybko i fachowo wątek zamknięty Części na telefon dostępne od ręki - robota w kilka minut
~Łukasz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 września 2018

Dobra, szybka obsluga, tanie czesci, polecam gorąco wątek zamknięty Dobra, szybka obsluga, tanie czesci, polecam gorąco
~Gabber
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 lutego 2009

wspawanie KOLANKA wątek zamknięty wymiana kolanka koncowego tłumika bez demontazu bez FAKTURY bez RACHUNKU 100...
~macjan
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 czerwca 2016

Naprawa Wydechu Golf IV wątek zamknięty Polecam goraco. Wykonali mi naprawe urwanelj rury za katalizatorem oraz...
~MakiGolf
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 maja 2016

wymiana elementu elastycznego w Hyundai i30 wątek zamknięty Wymieniałem element elastyczny przy silniku (siatka) sprawnie szybko a przy...
~zadowolony
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 maja 2016

Zadowolony wątek zamknięty Wymiana tłumika końcowego w Punto Evo 1.4 benzyna , czas wymiany ~ 20-30...
~Jacek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2016

Jak zwykle bez zastrzeżeń wątek zamknięty Kolejne auto, kolejna skuteczna naprawa, ekspresowy termin, przystępne ceny,...
~Stan
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 lutego 2016

Sprawnie, Szybko, Tanio wątek zamknięty Panowie szybko znaleźli problem z tłumikiem , w przeciągu 5 minut naprawili...
~Piotrek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 lutego 2016

Naprawa układu wydechowego, tłumik wątek zamknięty Szybko, sprawnie, fachowo i bez naciągania. W 3 samochodach sprawdzeni, mogę...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 października 2015

Profesjonalna obsługa wątek zamknięty Uczciwe ceny. Szybka obsługa.
~Toyota Yaris
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 marca 2015

super wątek zamknięty sprawna i rzeczowa osługa
~felek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 marca 2015

Szybko i rzeczowo wątek zamknięty Dzień wcześniej rozsypał mi się tłumik. Przyjechałem następnego dnia rano...
~Mondeo
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 listopada 2014

Super warsztat!!! wątek zamknięty Miałem problem z glosnym tłumikiem (wada fabryczna), a na dodatek nie można...
~Marek C4
-

dodano: 3 listopada 2014

Zdecydowanie polecam wszystkim wątek zamknięty Obsługa bardzo miła i fachowa. Jak dla mnie pełen profesjonalizm w...
~Darecky
-

dodano: 4 lutego 2014

FunFan - opinia wątek zamknięty Zadzwoniłem, przybyłem i w ciągu 30 minut zapomniałem o starym tłumiku. Super.
~FunFan
-

dodano: 3 lutego 2014

REWELACJA !!! wątek zamknięty Szanowne Panie i Panowie!! Nareszcie ktoś potraktował mnie jak człowieka a...
~Daria
-

dodano: 30 stycznia 2014

duży wybór części wątek zamknięty Zadzwoniłem przyjechałem kupiłem i jestem zadowolony
~Marek z Norauto
-

dodano: 29 stycznia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33

32

wątków

do góry