Widok
Podobne doświadczenia jak w poprzednim poście- drzwi niby drewniane- klejone na maksa ... słaba jakość... u stolarza za 700 zł a zapłaciłam za nie 2000 ... na reklamacje klamki nie mogę się doczekać od 4 miesięcy! Umowa śmiech na sali! Krętacze i oszuści!!! o obsłudze klienta powinni się jeszcze dużo dowiedzieć!!!
Pomimo tych w wiekszosci niepochlebnych opinii na temat firmy postanowilam zaryzykowac. I nie zaluje. Bardzo mila obsluga. Termin dotrzymany, drzwi takie, jakie sobie wybralam. Zarowno pod wzgledem technicznym, jak i estetycznym spelniaja moje oczekiwania. Polecam te firme moim znajomym, a takze internautom.
witam, ja niestety dzisiaj miałam kontakt z tą firmą ( po 3 m-cach od montażu drzwi), niestety niemiły i nieuprzejmy. Otóż wychodząc na zakupy z małym dzieckiem super zamek 13 ryglowy z certyfikatem zepsuł się! nie moge zamknąć drzwi, więc nie moge nigdzie wyjść!zadzwoniłam pod nr podany na rachunku, a pan mówi , że jest na rybach i sie wyłączył! A co ja mam zrobić do poniedziałku?!a w poniedziałek któś się pojawi? może jakis pozew zbiorowy przeciwko tej firmie oszukanych klientów?