Widok
Firma idealna do transportu ziemniaków
Firma OLIMPIC to chyba jedna z najgorszych firm na Pomorzu. Osoba która nią zarządza ( Zenon Milewczyk ) totalnie nie potrafi żyć z ludźmi. Pasażerów traktuje jak najgorsze ścierwo, busy to stare i zardzewiałe BCM które mają więcej rdzy niż blachy, a ich wyposażenie i stan ogólny pozostawia wiele do życzenia. Bilety nie są wcale tanie. Busem telepie jak na karuzeli. Miejsca w busie są zaprojektowane dla siatek z biedronki lub osób nie wyższych niż 150cm. Rozkład jazdy totalnie nieprzemyślany, kursy przed PKS-em lub innymi busami. Słownictwo kierowców na poziomie dziecka z podstawówki który dopiero zaczyna się uczyć mówić, a prawo jazdy wygrane w Chipsach. Wieczne firma ma jakiś problem, walki o pasażera w sezonie letnim to cyrk na kółkach. Często niewykonywane kursy ( nie ma ludzi po co jechać ). Firma powoli stacza się ku upadłości. Serdecznie odradzam wszyskim turystom oraz miejscowym podróżowania z tą firmą. OLIMPIC zapewni Tobie abyś napewno się spóźnił! Często zdarzało mi się podróżować z nimi, ale zrezygnowałem, aktualnie podróżuje do pracy PKS-em Gdynia linią 650. Przez pare miesięcy spoźniłem się tylko raz! Przez korek! Autobusy zadbane, posiadają wifi oraz korzystne ceny.
Moja ocena
Olimpic
kategoria: Wynajem busów i autokarów
obsługa: 1
jakość usług: 1
komfort: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6