Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Firma idealna do transportu ziemniaków wątek zamknięty Firma OLIMPIC to chyba jedna z najgorszych firm na Pomorzu. Osoba która nią...
~Miłosz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 października 2016

Nie polecam tego przewoźnika! wątek zamknięty Skorzystaliśmy z usług tego przewoźnika ostatni raz. Autobus wyruszył ze...
~klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 października 2016

Mało rzetelnie wątek zamknięty Wifi brak chodź jest nalepka. W słoneczny dzień jedzie się jak w saunie bo...
~Lacko
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2016

Polecam z czystym sumieniem tę firmę wątek zamknięty Dojeżdżam niemal codziennie od kilku lat do pracy z tą firmą. Zawsze jest na...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 stycznia 2016

Niestety jestem zawiedziona wątek zamknięty Wybralam busy firmy Olimpic jako transport do pracy (trasa Gdynia- Hel)....
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 listopada 2015

Pan Zenon pseudo przyjaciel pasazera wątek zamknięty Zgadzam sie w pelni z opinia Marii , pan Zenon potrafilby zepsuc kazda...
~Michalina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 lipca 2015

KIerowca-Zenon Milewicz wątek zamknięty Pan Zenon- no cóż, trudno to opisać i komentować. Chamstwo i impertynencja na...
~Maria
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 lipca 2015

Pasażer - opinia wątek zamknięty Wypowiem się na temat przejazdów na regularnej linii, czyli tej na trasie:...
~Pasażer
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 marca 2014

Polecam wątek zamknięty Dzień przed planowaną podróżą zadzwoniłam do firmy by skonsultować rozkład...
~Kamila
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 lipca 2012

polecam firmę wątek zamknięty Będąc na pomorzu korzystałem z usług różnych firm przewozowych ale firma...
~Magik-Częstochowa
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2014

NIE POLECAM!!! wątek zamknięty 23-GO marca ok godz. 09:00 zadzwoniłam do firmy OLIMPIC i odebrała BARDZO NIE...
~NIOLKI
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 marca 2012

beznadzieja wątek zamknięty dzwoniłam dzisiaj rano by dowiedzieć się czy bus będzie jechał wieczorem w...
~zawiedziona
2

dodano: 18 grudnia 2010

Bardzo zadowolona wątek zamknięty Ja natomiast jestem brdzo zadowolona. Jechałam z wycieczką do Berlinana...
~Ania
-

dodano: 16 stycznia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry