Widok
Firma naprawdę godna polecenia!!!
Kontakt do AS PROJEKT otrzymałam od moich rodziców, którzy remontując swoje mieszkanie mieli do czynienia z wieloma fachowcami, ale z tej firmy byli naprawdę zadowoleni. Ja rozpoczynając remont u siebie porównałam oczywiście oferty innych firm i wybrałam AS PROJEKT. Na maila otrzymaliśmy wizualizację projektu kuchni. I całe szczęście, bo nie wszystko jest sobie człowiek w stanie wyobrazić. Dzięki tej wizualce dokonaliśmy pewnych zmian w projekcie. Po czym dostaliśmy kolejną po poprawkach. Realizacja poszła planowo - terminowo i zgodnie z założeniami. Byliśmy z mężem zadowoleni, dlatego też złożyliśmy kolejne zlecenie, które było dość sporym wyzwaniem, ale wszystko poszło w porządku. Myślę, że firma zadowoli nawet najbardziej wymagającego klienta. Firma wyróżnia się na tle innych: punktualnością, terminowością, dobrym stosunkiem ceny do proponowanej jakości usług, otwartością na życzenia klienta oraz "współpracą". Oby było tak zawsze, czego serdecznie im życzę. Z czystym sumieniem polecam ich moim znajomym!
Moja ocena
As Projekt
kategoria: Zabudowy, meble na wymiar
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
terminowość: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6