Widok

Firma od odszkodowań po wypadku komunikacyjnym???

Witam,

we wtorek zostałam poszkodowana w wyniku wypadku samochodowego - skręcenie odcinka szyjnego, 2 tygodnie w kołnierzu ortopedycznym, reahabilitacje, neurolog, ortopeda ...dużo tego, tak samo jak duży (!!!) ból kręgosłupa...
Sprawca ma OC w Proamie, także tam wypadek został zarejestrowany i ich rzeczoznawca już był na oględzinach. Wycena Proamy to śmieszne pieniądze, oczywiście na zamiennikach - wycena mocno zaniżona...
Moje pytania to:
- czy jestem jakoś w stanie podważyć kosztorys Proamy?
- czy należy mi się zwrot za np. zakup leków, zakup kołnierza? (mam faktury imienne)
- czy należy mi sie zwrot od ubezpieczyciela różnicy w kwocie wynagrodzenia jakie otrzymam w lutym? ( mam zwolnienie lekarskie od 14.01 do 30.01.2015)
- czy mogę domagać sie zadośćuczynienia za ten wypadek? ból nie mija i napewno do miłych nie należy...

Proszę, podpowiedzcie gdzie z tą sprawą mogę się udać? Jakas kancelaria najlepiej z okolic Trójmiasta?
Będę wdzięczna za wszelkie informacje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obecnie jest dużo firm które pomagają w wyciagnieciu odszkodowaia/zadoscuczynienia po wypadku Ale najczesciej biora prowizjw w wysokosci 30% od wysokosci odszkodowania. Jeszcze parę lat temu warto było samemu ubiegac się o odszkodowanie osobowe lecz teraz firmy ubezpieczeniowe dopatrzyly sie mnostwa wyludzen i najczesciej daja odmowe wyplaty dlatego lepiej robić to przez firme bo mają swoich prawnikow. Poszukaj na olx. Sam znam firmę z wawy KRW. Z niej też korzystałem i jest sprawdzona Ale to było dawno.
Ogólnie powinnas dostac odszkodowanie za cierpienie, leki, kolnierz, wolne od pracy itp. Sprawa możliwe że będzie załatwiona sadowo ale piszesz firmy masz swoich pelnomocnikow który załatwiają wszystko za Ciebie
Nie ma sensu do nich dzwonić, to odbijanie piłeczki....Od razu wal pismo z grubej rury z kancelarii adwokackiej,ubezpieczyciele inaczej wtedy rozmawiają...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A kancelaria adwokacka zrobi to za darmo? Tez nie. Firmy typu KRW takimi właśnie sprawami się zajmuja, tez wysyłają takie pisma, maja też swoich prawnikow. Samemu na wlasna reke na pewno nic się nie wygra
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Firma DRB.Maciej Gramens tel.505047115.Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam

W sprawie wypadku jaki panią spotkał gorąco polecam kontakt z firmą DRB, która ma swoje przedstawicielstwo w Gdyni ul Abrahama 41. Kontakt do przedstawicielki DRB to 508 863 637 pani Andzelika Zwarycz

Gorąco polecam a pani życzę szybkiego powrotu do zdrowia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chętnie pomogę w sprawie odszkodowania, proszę o kontakt na nr 506118523
Witam !
Czy znalazł Pan już kancelarię, która zajmie się Pana odszkodowaniem? Proszę odpisać na Damian_K_1982@tlen.pl. Dziękuję i Pozdrawiam.

Najlepiej zgłosić się do EuCO. Wiele spraw przedawnia się dopiero po 10 latach, więc może i tu jeszcze warto walczyć.

Ja mogę zaproponować kontakt z firmą Auxilia http://auxilia-info.pl/ oni potrafią wywalczyć dla swoich klientów najwyższe z możliwych zadośćuczynień, mają ogromne doświadczenie a co za tym idzie również wiele wygranych spraw. Akurat z tego typu przypadkami radzą sobie naprawdę dobrze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jaką biorą prowizję?

Inne tematy z forum Motoryzacja

Wypożyczalnia samochodów (123 odpowiedzi)

Szukam dobrej i taniej wypożyczalni! Samochód będzie mi potrzebny na okres świąt.

czy parking = obity samochód (114 odpowiedzi)

Słuchajcie, czy nie macie drobnych wgniotów na karoserii swojego auta? Są to zazwyczaj wgnioty...

Wynajem długoterminowy czy leasing? (25 odpowiedzi)

Poradźcie mi proszę. Potrzebuje auto typu bus - czym wieksze tym lepsze - roczny planowany...

do góry