Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pawel - ocena nowy temat Zamówiłem kuriera na terenie Gdańska przez telefon. Mimo że nie byłem do tej...
~Pawel
-

ostatnia odp. 30 minut temu

dodano: 18 lipca 2025

Dominika - ocena Paczka wysłana na adres punktu doręczeń wybranego na mapie dpd, niedoręczona,...
~Dominika
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 3 lipca 2025

Justyna - ocena Najgorsza firma kurierska pod słońcem, kurier nie odbiera telefonu, nie...
~Justyna
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 24 czerwca 2025

Karol - ocena Totalna porażka. Paczka tkwi w magazynie GD2, brak kontaktu do kuriera, brak...
~Karol
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 2 czerwca 2025

Olek - ocena Kurier o imieniu Kewin (nr tel. 503-038-433), notorycznie nie dostarcza...
~Olek
-

dodano: 27 maja 2025

D - ocena Ta firma kurierską powinna zniknąć z rynku. (...) Paczka miała do mnie być...
~D
-

dodano: 20 maja 2025

Bartek - ocena Brak kontaktu z kurierem. Z botem na infolinii nie idzie się dogadać.
~Bartek
-

dodano: 19 maja 2025

Michał - ocena Ta firma to jest nieporozumienie...od 3 dni czekam na paczkę, która...
~Michał
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 16 maja 2025

Dziękuję już nigdy nie skożystam - ocena Firma porażka !!!! Nie ma cię w domu ,minimalnie błędny adres . Dowiesz się...
~Dziękuję już nigdy nie skożystam
-

dodano: 10 maja 2025

:-( - ocena Żenada, nie polecam. Strata nerwów. Z jakością nie ma to nic wspólnego....
~:-(
-

dodano: 9 maja 2025

Jarosław - ocena Kurier drugi raz napisał że nikogo nie zastał , bzdura totalna , nie było go...
~Jarosław
-

dodano: 7 maja 2025

Bartek - ocena Nr paczki 6232164045854 .Zamowienie z 17.04.25, niezrealizowane do dzis.żenada.
~Bartek
-

dodano: 4 maja 2025

Beata - ocena Przesyłki nie są dostarczane (oddział na Lema), a nawet zwracane do nadawcy...
~Beata
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 15 kwietnia 2025

Stały klient - ocena Traktują klientów w sposób niedopuszczalny, kurier decuduje gdzie dostarczy...
~Stały klient
-

dodano: 7 kwietnia 2025

Andrzej - ocena Dramat , to mało powiedziane ! Prowadzę firmę wiec jestem skazany na...
~Andrzej
-

dodano: 28 marca 2025

Małgorzata Rutkowska - ocena Czekałam na paczkę z Olsztyna. Dzwonić kurier że jest pod domem. Żeby...
~Małgorzata Rutkowska
-

dodano: 21 marca 2025

Anna - ocena Kurier DPD notorycznie nie dojeżdża, mimo kontaktu telefonicznego, dostaje...
~Anna
-

dodano: 20 marca 2025

Dpd - ocena DPD beznadziejna firma. Nie polecam nikomu. Dramat po prostu. Zenujacy...
~Dpd
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 12 marca 2025

Serhii - ocena Kurier ani razu nie stawił się w terminie wyznaczonym w mailu, a paczka wraca...
~Serhii
-

dodano: 12 marca 2025

Mateusz - ocena Nie wiem co się dzieje ale za każdym razem jak jest pan przesyłka do...
~Mateusz
-

dodano: 11 marca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2760

2152

wątków

do góry