Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Beata - ocena Przesyłki nie są dostarczane (oddział na Lema), a nawet zwracane do nadawcy...
~Beata
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 15 kwietnia 2025

Stały klient - ocena Traktują klientów w sposób niedopuszczalny, kurier decuduje gdzie dostarczy...
~Stały klient
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 7 kwietnia 2025

Andrzej - ocena Dramat , to mało powiedziane ! Prowadzę firmę wiec jestem skazany na...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 28 marca 2025

Małgorzata Rutkowska - ocena Czekałam na paczkę z Olsztyna. Dzwonić kurier że jest pod domem. Żeby...
~Małgorzata Rutkowska
-

dodano: 21 marca 2025

Anna - ocena Kurier DPD notorycznie nie dojeżdża, mimo kontaktu telefonicznego, dostaje...
~Anna
-

dodano: 20 marca 2025

Dpd - ocena DPD beznadziejna firma. Nie polecam nikomu. Dramat po prostu. Zenujacy...
~Dpd
-

dodano: 12 marca 2025

Serhii - ocena Kurier ani razu nie stawił się w terminie wyznaczonym w mailu, a paczka wraca...
~Serhii
-

dodano: 12 marca 2025

Mateusz - ocena Nie wiem co się dzieje ale za każdym razem jak jest pan przesyłka do...
~Mateusz
-

dodano: 11 marca 2025

Mountain - ocena Kurierzy kłamią odnośnie dostarczania przesyłek, zero kontaktu z dpd oddzial...
~Mountain
-

dodano: 7 marca 2025

Władysław - ocena Zamówiony kurier po odbiór opłaconej paczki nie przyjechał, a po interwencji...
~Władysław
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 18 lutego 2025

Maciek - ocena Gdy ktoś próbuje coś dostarczyć do mnie przez FedEx to już wiem, że tego nie...
~Maciek
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 13 stycznia 2025

Marcin - ocena Obsługa na miejscu 6+ Całokształt Kurierzy są też ludzimi. Wystarczy słowo...
~Marcin
-

dodano: 10 stycznia 2025

Bina - ocena Najgorsza firma kurierska! Czekam na paczkę , prace z domu a kurier nie...
~Bina
-

dodano: 10 stycznia 2025

ewa - ocena Zero kontaktu. Zero informacji a paczka leżała pod domem. Nawet mu się nie...
~ewa
-

dodano: 2 stycznia 2025

121 - ocena Kurierzy nie doręczają paczek. Zaznaczają, że "odbiorcy nie było pod...
~121
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 27 grudnia 2024

Marta - ocena Kurier Piotr z Gdyni chyba zapomniał na czym polega jego praca. Od 2 dni...
~Marta
-

dodano: 11 grudnia 2024

Magda - ocena Masakra. Kurier ani razu nie stawił się w terminie wyznaczonym w mailu, a...
~Magda
-

dodano: 9 grudnia 2024

Tomasz - ocena Paczka umieszczona w punkcie po kilkudniowych przebojach (odbijanie się od...
~Tomasz
-

dodano: 7 grudnia 2024

Agnieszka - ocena Mój teść jest osobą niepełnosprawną, zamówił paczkę. Kurier nie pojawił się a...
~Agnieszka
-

dodano: 6 grudnia 2024

Lukasz - ocena Brak kontaktu paczka idzie ponad tydzien
~Lukasz
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 26 listopada 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2749

2141

wątków

do góry