Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Monika - ocena Bardzo negatywne doświadczenie z FedEx. Moja paczka została dostarczona na...
~Monika
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 28 października 2025

Sylwia - ocena Nie polecam !!!! Kurier wpisał, że "niby" nikogo nie zastał w domu- chociaż...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 22 października 2025

wieslaw - ocena firma porazka,wczoraj czekalem caly dzien na paczke kurier nie odbiera-andrei...
~wieslaw
-

dodano: 21 października 2025

Piotr - ocena Paczka zamówiona, opłacona, ale jakiś i... kurier, mimo mojej całodniowej...
~Piotr
-

dodano: 20 października 2025

Adam z Gdyni - ocena Firma w porządku. Szybka reakcja na reklamację (przesyłka była uszkodzona)....
~Adam z Gdyni
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 13 października 2025

Wiesław - ocena Tragedia. Już po raz kolejny paczka wracam do nadawcy,a wpisy to nie zastano...
~Wiesław
-

dodano: 12 października 2025

Jola - ocena Firma nie kompetentna . Kurier który odebrał paczkę z magazynu nie odbiera...
~Jola
-

dodano: 10 października 2025

Iwona - ocena Siedem dni przesyłka tkwiła w punkcie. Ruszyła po zmianie sposobu odbioru...
~Iwona
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 8 października 2025

sfrustrowany - ocena beznadziejna firma. zgadzam się z poprzednimi, negatywnymi ocenami w...
~sfrustrowany
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 5 września 2025

bibliotekarka - ocena Brawo dla DPD!!! Nadaliśmy książki do odbiorcy w Talinie. Trochę to trwało -...
~bibliotekarka
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 29 lipca 2025

Pawel - ocena Zamówiłem kuriera na terenie Gdańska przez telefon. Mimo że nie byłem do tej...
~Pawel
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 18 lipca 2025

Dominika - ocena Paczka wysłana na adres punktu doręczeń wybranego na mapie dpd, niedoręczona,...
~Dominika
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 3 lipca 2025

Justyna - ocena Najgorsza firma kurierska pod słońcem, kurier nie odbiera telefonu, nie...
~Justyna
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 24 czerwca 2025

Karol - ocena Totalna porażka. Paczka tkwi w magazynie GD2, brak kontaktu do kuriera, brak...
~Karol
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 2 czerwca 2025

Olek - ocena Kurier o imieniu Kewin (nr tel. 503-038-433), notorycznie nie dostarcza...
~Olek
-

dodano: 27 maja 2025

D - ocena Ta firma kurierską powinna zniknąć z rynku. (...) Paczka miała do mnie być...
~D
-

dodano: 20 maja 2025

Bartek - ocena Brak kontaktu z kurierem. Z botem na infolinii nie idzie się dogadać.
~Bartek
-

dodano: 19 maja 2025

Michał - ocena Ta firma to jest nieporozumienie...od 3 dni czekam na paczkę, która...
~Michał
-

dodano: 16 maja 2025

Dziękuję już nigdy nie skożystam - ocena Firma porażka !!!! Nie ma cię w domu ,minimalnie błędny adres . Dowiesz się...
~Dziękuję już nigdy nie skożystam
-

dodano: 10 maja 2025

:-( - ocena Żenada, nie polecam. Strata nerwów. Z jakością nie ma to nic wspólnego....
~:-(
-

dodano: 9 maja 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2771

2163

wątków

do góry