Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ok wątek zamknięty Pizza żytnia smaczna, duży wybór, ładnie podane. Ciekawy wystrój oraz dużo...
~Chyba ja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 stycznia 2018

Wczoraj obiad, dziś śniadanie wątek zamknięty Dramat. Wczorajszą karkówkę i ziemniaczki, wywaliłem. Olej kosztuje 5 PLN-...
~Wojciech Szczurek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 stycznia 2018

Dałam się nabrać już któryś raz! wątek zamknięty Pizza spalona. Klopsy pół-surowe. Surówka była inna niż zamówiona. Placki...
~Lucy
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 grudnia 2017

Stanowczo odradzam! wątek zamknięty Czas oczekiwania na dowoz - 2,5h, jakosc potraw watpliwa. Niedoprawione i...
~szpilka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 grudnia 2017

Nie polecam wątek zamknięty Restauracja wygląda jak zakładowa stołówka. Jedzenie beznadziejne. Słabo...
~Piotr
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 listopada 2017

Polecam wątek zamknięty Zamówiłam burgera w bułce żytniej- rewelacja. Jak i pizzę na mące żytniej/...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 października 2017

Bardzo dobre jedzenie wątek zamknięty Spróbowałem dziś zupy Kung Fu Panda - dobra, w miarę treściwa, porządnie...
~Marcin
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 maja 2017

Pizza portal wątek zamknięty Słabo! Danie zamówione przez Pizzaportal. Kurczak jako-tako doprawiony lecz...
~Klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 marca 2017

Porażka wątek zamknięty Jedzenia za 30 zł , jak dla kota Rosół względny. Jako jedyny pozytyw....
~Norbert
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 marca 2017

Rozczarowanie wątek zamknięty Produkt niezgodny z opisem, czas oczekiwania - że idzie umrzec z głodu ( dwie...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 marca 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry