Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super wątek zamknięty Profesjonalni Trenerzy. Sympatyczna atmosfera. Najlepsza siłownia w Trójmieście!
~Milena
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 maja 2018

Brak trenerów wątek zamknięty Chodze do Was ponad rok. W tym czasie nie widziałem żadnego pomocnego trenera...
~Biceps
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 listopada 2017

ODRADZAM wątek zamknięty Odwiedziłem siłownię 28.10.2017 ok godziny 17:00. Na wejściu recepcja, pani...
~marcin jan
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 października 2017

Super :) wątek zamknięty Wszytsko super :) obsługa super :) pomocni trenerzy :)
~Początkujący
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 listopada 2016

Nie dla obsługi oraz trenerów! wątek zamknięty Do impulsu uczęszczam od jakiegoś roku. W tym czasie (a jestem tam około 5...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 października 2016

Gusteau - opinia wątek zamknięty Rzadko piszę opinie , zwłaszcza kiedy nie jest negatywna.Tym bardziej że...
~Gusteau
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2016

UWAGA w tym klubie giną rzeczy!!! wątek zamknięty Zgninęły mi tutaj buty oczywscie nikt nic nie wie, a Szef nawet nie pozwolił...
~tiger
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 listopada 2015

zajęcia spinning wątek zamknięty Co do recepcji , nie ma się co przyczepić. Klub czysty , akceptują multisport...
~MIMI
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 listopada 2015

wszystko na wielki plus ! wątek zamknięty Moim zdaniem najlepsza siłownia w całym gdańsku, bije na głowe wszystkie...
~Aga
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2015

recepcja wątek zamknięty Nie sympatyczne skwaszone Panny w recepcji wydały mi kluczyk do jakieś innej...
~wyga
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 czerwca 2015

Najlepsza siłownia w Gdańsku! wątek zamknięty Duzo sprzętu, czysto na sali i w szatniach, instruktorzy pomocni. Jedynie...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2015

recepcja wątek zamknięty Największą wadą klubu są Panie w recepcji, które swoimi kwaśnymi minami i...
~megi
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 marca 2015

Obsługa beznadziejna! wątek zamknięty Dziewczyny z recepcji psują zawsze moje pozytywne nastawienie, często nie...
~Puls_
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 marca 2015

Najlepsza siłownia wątek zamknięty Nie rozumiem tych negatywnych opinii. Bardzo długo szukałam siłowni która...
~martex
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 lutego 2015

Kasia - opinia wątek zamknięty Ja sie tylko zastanawiam nad jednym... Skad sie wziely te negatywne opinie...
~Kasia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 29 stycznia 2015

Polecam! wątek zamknięty Bardzo polecam! Sprzętu jest duzo, instruktorzy pomocni i życzliwi. Szatnie,...
~Agata
-

dodano: 23 listopada 2014

Najgorsza siłownia w całym trójmieście! wątek zamknięty Wszystkie negatywne opinie klientów poniżej są niestety prawdziwe - brud,...
~Szymon
-

dodano: 15 listopada 2014

Pierwsza wizyta i totalna wtopa wątek zamknięty Wady: 1. Na dzień dobry dostajesz do podpisania oświadczenie, że w razie...
~Łukasz
2

dodano: 2 listopada 2014

Brud! wątek zamknięty Syf w męskiej łazience niesamowity. Tona kamienia na prysznicu. Woda ledwo...
~Klient
2

dodano: 20 lipca 2014

wszystko ok, poza szatniami wątek zamknięty Jestem klientem od 3 lat, uczęszczam do Impulsu 3 do 4 razy w tyg. od...
~mały
-

dodano: 21 sierpnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry