Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo dobry fizjoterapeuta, ogromna wiedza i doświadczenie - polecam! wątek zamknięty Trafiliśmy do Pani Doktor Radwańskiej ponieważ mój synek ma podejrzenie...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2017

Super wątek zamknięty Pani Ania jest nie tylko bardzo kompetentna, ale też zaangażowania i...
~Ewa Kreft
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 maja 2016

Polecam! wątek zamknięty O Pani Annie dowiedzieliśmy się od rodziców dzieci cierpiących na dystrofię...
~Darek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 maja 2016

Extra pomoc! wątek zamknięty Mam chorobę Parkinsona i z pomocy pani Anny Radwańskiej korzystam od ośmiu...
~Bożena Pospischil
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 maja 2016

Bardzo polecam wątek zamknięty Pani Anna Radwanska jest znakomitym specjalistą , jest bardzo zaangażowana w...
~Inka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 maja 2016

Świetny Rehabilitant wątek zamknięty Rehabilitant z ogromną wiedzą oraz doświadczeniem. Bardzo profesjonalne a...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 maja 2016

Polecam gorąco! wątek zamknięty Polecam - wiem jak trudno w chorobach nerwowo-mięśniowych o osobę, która zna...
~A.H.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Fizjoterapeuta najwyższje klasy wątek zamknięty Bardzo dobra i doświadczona specjalistka ds. chorób nerwowo-mięśniowym. Poza...
~EwA
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Rehabilitant godny polecenia wątek zamknięty Ogromna wiedza ,jeszcze większa praktyka.Myślę,że mało jest tak znających...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2016

Rehabilitant na 6+ wątek zamknięty Bardzo ,bardzo dobry specjalista.Nikt tak nie pomógł naszemu dziecku jak ani...
~Jarek A
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry