Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Najemca - ocena Bardzo polecam firmę Flatbook! Apartament był komfortowy, dobrze wyposażony i...
~Najemca
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 28 marca 2025

Najemca - ocena Wynajęłam mieszkanie na rok czasu i jestem bardzo zadowolona. Jeśli szukacie...
~Najemca
-

dodano: 27 marca 2025

Emilia Kawilecka - ocena Polecam, bardzo rzetelna firma! Co najważniejsze generują wyższe zyski niż...
~Emilia Kawilecka
-

dodano: 25 marca 2025

Anna - ocena Korzystałam z usług firmy niejednokrotnie i bardzo polecam! Wynajmowałam...
~Anna
-

dodano: 24 marca 2025

Anonim - ocena Super firma, polecam
~Anonim
-

dodano: 24 marca 2025

Kacper - ocena Flatbook to rzetelna firma specjalizująca się w zarządzaniu wynajmem...
~Kacper
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 21 marca 2025

Anna Kowalska - ocena Pobyt w apartamencie Flatbook był naprawdę udany. Przemyślany wystrój,...
~Anna Kowalska
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 18 marca 2025

kolosivska.ira@gmail.com - ocena Zdecydowanie polecam firmę Flatbook! Wynajmowałam u nich apartament w centrum...
~kolosivska.ira@gmail.com
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 13 marca 2025

Katarzyna - ocena Oceniam na 6 ******. Polecam Flatbook jako uczciwego pośrednika. Od początku...
~Katarzyna
-

dodano: 11 marca 2025

Krzysztof - ocena Polecam Flatbook z pełnym przekonaniem. To rzetelny, uczciwy i ambitny...
~Krzysztof
-

dodano: 10 marca 2025

Liliia Karalius - ocena Miałam przyjemność spędzić kilka dni w apartamencie wynajętym przez tę firmę...
~Liliia Karalius
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 26 lutego 2025

Martyna - ocena Flatbook to profesjonalna firma zarządzająca wynajmem apartamentów, która dba...
~Martyna
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 21 lutego 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry