Widok

Flirt

Pracuje w dużej firmie. Od roku gapi się na mnie dwuznacznie pewien facet, gdy przechodze na orytarzu. Przeciągane spojrzenia, itp. Nie zawsze w oczy. Jest to momentami niesmaczne. Nie zagadnął do mnie ani nawet nie mówi dzień dobry. Wydaje mi się to bardzo dziwne. O co Waszym zdaniem mu chodzi? I co powinnam zrobić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zapytaj faceta wprost-o co Ci chodzi albo poprostu olej go.Jeżeli nawet na proste dzień dobry go nie stać to nie wiem co to za typ :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
mi tez sie to wydaje dziwne moze. on jest ochory .Uwazaj na siebie bo niewiadomo co takiemu chodzi po glowie jak tak sobie .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Patrzy i mysli ,wieczorami uruchamia fantazje ,a za pare dni moze sie to skonczyc dla ciebie niezbyt sympatycznie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
wez wyluzuj :P kurde sie gapi to sie gapi :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To normalne.

Facet bzyka Cię w myślach na wszystkie możliwe sposoby.

Nie masz się czym przejmować.

Też tak robię.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mógłbym Ci powiedzieć o co mu chodzi, ale i tak nic z tego nie będzie, jest zbyt nieśmiały.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może to zboczeniec, jak ma taką dziwną minę. Jest przy tym czerwony jak burak czy nie?

Spójrz mu kiedyś tak samo w oczy, może sama wyczytasz o co mu chodzi, wiesz, możesz puścić takie spojrzenie, które powie samo za siebie, albo takie samo, albo zupełnie inne, takie wiesz, ze zdziwieniem, z zapytaniem w oczach, z oczarowaniem, albo maślane oczy, w zależności, heh, jak on tym wzrokiem na Ciebie wpływa, i czy dalej chcesz, zeby się patrzył, myślę, ze napewno go jeszcze nie spłoszyłaś, skoro dalej się na Ciebie gapi, to nie jest aż taki nieśmiały chyba, co? Tym bardziej, ze Ty to zauważasz, a tzn, że on chce, zebyś to zauważyła. A jak się gapi dalej, to spłoszyć go nie spłoszyłaś zapewne. A może Ty go jakoś nawet do tego zachęcasz...? Tak się tylko zastanawiam...
Niech no na Was spojrzę miłe panie, tym moim okiem z awatara.

"A może to zboczeniec, jak ma taką dziwną minę." - a może niestrawność? Wam kobietom to tylko jedno w głowie. Wbrew obiegowym opiniom, facet to skomplikowana istota.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ma niestrawność i dlatego się na nią gapi?

hmm... nie po mojemu to jakoś, gUpoty gadosz dziś Zielony, czego Ty sie wczoroj opiłeś bidaku ?

;P

!
he he he... Ty tu sobie zadajesz pytania i rozwijasz wątek na forum a facet po prostu zastanawia się skąd Cię kurde zna! przygląda się i może myśli "cholera... czy to ta mała co latała po bułki do sklepu mojej matki?" albo " ja ją skądś znam...tylko skąd?" albo po prostu mu się podobasz a facet ma żonę i stado bachorów i dlatego nawet nie mówi Ci dzień dobry bo boi się usłyszeć Twój głos żeby:
a) nie wpaść po uszy
b) nie stracić swojej wizji "cudownej księżniczki o aksamitnym głosie"
he he... faceci na prawdę nie myślą tylko ku.. ta... sa... mi... czasem rzeczywiście są niewinni
pomyśl o tym
:o))
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
Może też nieco poważniej - są sytuację gdy druga osoba po prostu zwraca uwagę - bez żadnego podtekstu.
Może to być coś w Tobie fizycznego - wyraz twarzy, postawa ...

Albo też może być tak, że facet Cię "czuje" - chemia między ludźmi istnieje i to czasem też jednostronnie. Więc może nic od Ciebie nie chcieć, ale po prostu jest niezdolny do tego by nie zwracać uwagi na Ciebie.
Gapi się bo może masz jakiś feler, może dobrany kolor pomadki
Dodam, że ten facet mi się podoba. Też się na niego patrzę, ale normalnie. O wlepia we mnie gały.
Zastanwia mnie czemu on się tak patrzy. Dodam, że od roku nic nie zrobił.
;)))))))))

....dlatego... :D

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=174506119254378&set=a.174401682598155.33056.174401502598173

Pozdrawiam
Jeżeli zastanawiałby się skąd mnie zna, to przecież nie gapił by się przez rok. Zagdnął by. Raczej druga opcja wydaje mis iebardziej prawdopodobna. Ale on nie ma obrączki. Może nie nosi?
Nie wiem jak to rozwiązać? Macie jakieś pomysły?
podejdź i zapytaj... o co chodzi.. proste! jeśli "chodzi o coś" to ci powie a jeśli nie to jego problem a Ty masz jasną sytuację... nie zastanawiasz się przez następny rok czego ten facet od ciebie chce... czego się gapi... o co biega... ale powiem Ci w tajemnicy że jeśli nawet nie mówi ci "cześć" to ja bym sobie nim głowy nie zawracała... no chyba że masz potrzebę na gbura... albo na kogoś kto ma spóźniony zapłon i nad najprostszymi sprawami zastanawia się przez rok...
a dla zaspokojenia swojej ciekawości bym zagadnęła... co ci szkodzi?
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
a moze ty jakos dziwacznie wyglądasz i poprostu wzbudzasz zainteresowanie ? wiele kobiet dzis wygląda jak miotły a myslą ze sa gwiazdami . Moze tym wzbudzasz jego zaciekawienie a tobie sie wydaje ze mu sie podobasz a on raczej widzi w tobie ufo.
po spojrzeniu widzę, że raczej mu się podobam...
ale rzeczywiśćie dziwny typ, nie warto się nim interesować.
po co ci problemy z kolegą z pracy ja jestem wolny, napisz.
mariusz_84_84@o2.pl
wszystko zależy czego Ty chcesz jeśli masz na niego ochotę zaciągnij go w np jakieś pomieszczenie socjalne daj mu dupy i po sprawie może Ci ulży a jeśli kładziesz na niego lachę to wyduś to z Siebie i z*** frajera jak szmatę to tyle pozdrawiam
Facet normalnie ma zeza , a "monika" myśli ,że na nią patrzy.
KURKA WODNA, DOPIERO ZAUWAZYLAM TEN PSELDO WPIS, NO I NIESTETY ALE MUSZĘ SIE ODEZWAĆ, KTOS SOBIE JAJA ZE MNIE TU ZROBIŁ, BO TO NIE JEST MÓJ WPIS TEN OSTATNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WYPRASZAM SOBIE WIĘC TAKIE PODSZYWANIE,

ps. zresztą to nie w moim stylu bylo przeciez!!!!!!!!!!!

ps.2, kto zna, ten wie!!!

Dziękuję za uwagę

Pozdrawiam, wszystkich normalnych forumowiczów, ktorym nie w glowie robic takie glupie kawaly
a może to ty się podszywasz pod niego ?

Przecież każdy widzi, że twój nick wymaga logowania i wcale nie musisz pisać dużymi literami i wstawiać wykrzykniki żeby być wiarygodna.
Rocks, nie zdziwiłabym się wcale, gdybyś to Ty się podszył pode mnie, to by bylo bardzo wiarygodne, brakowało Ci mnie tutaj, stęskniłeś się czy co????????

ps. bo zaczynam sobie to tak tłumaczyć ;P

pozdrawiam, cokolwiek by nie było

;)
I nie świruj, z tym logowaniem, bo logować dobrze wiesz, ze się nie trzeba, tęskniłes za mną i tyle, sprawa jasna! ;)

Logowanie, czy bez, przecie wiadomo, ze mozna i tak i tak, to się "szanowny ktoś" podszył, ip, tez sie zmienia, w zależności jakiego neta używaż, to też zapewne wiesz, ale za to nie zmienia się styl pisania, mój może i czasem jest konkretny, stanowczy, czy zartobliwy, zaczepny, ale nie wulgarny, to akurat, mozna odrożnic od siebie i to się raczej nie zmienia.

No, prowokacja Ci się udała poniekąd, bo mnie wciągnąłes w te gierki tłumaczenia sie.
Nie ma co, hihi ;)

ps.1 idę sobie...ech!

ps.2 Cwaniaczek!
Mnie tez zastanawia, czemu czasem faceci siętak gapią i nic nie robią
Menu można zawsze przejrzeć, niekoniecznie z niego zamawiać.
Niby tak, ale jak jesteś głodny, to jesteś albo ascetą albo masochistą;)
A nawet będąc sytym, niebezpiecznie prowokujesz swój apetyt.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Pozwolę sobie zacytować:

"W szkole nauczyciel pyta: Co to jest rarytas?
- Rarytas to jest pomarańcza - powiedziała Kasia.
- No i co jeszcze? - zapytał uczniów nauczyciel.
Karol podnosi rękę i mówi:
- Rarytas to jest czekolada.
- Dobrze! Czy coś jeszcze? - pyta nauczyciel.
Jasiu podnosi rękę i mówi:
- Rarytas proszę pana, to jest pupa szesnastolatki.
Nauczyciel oburzony wyrzucił go z lekcji i kazał mu przyjść na drugi
dzień z ojcem.
Na drugi dzień Jasio wszedł do klasy i bardzo szybko pobiegł do
ostatniej ławki, i usiadł bez słowa. Podszedł do niego nauczyciel i
zapytał:
- Czemu tak od razu uciekłeś do ostatniej ławki i gdzie masz ojca?!
- Tata nie przyjdzie. Powiedział mi, że jezeli dla pana pupa
szesnastolatki nie jest rarytasem, to jest pan pedałem i kazał mi się
trzymać od pana z daleka."

Fajną koleżankę w pracy, dzięki której możemy się nabawić bólu szyi można nazwać takim rarytasem ;) Kto myśli inaczej - nie koleguję się z nim :P

Inne tematy z forum Towarzyskie

Grupa wsparcia dla rozwiedzionych (27 odpowiedzi)

Witam. Czy obecnie w trojmiescie działa jakas grupa wsparcia dla osob borykajacych sie z...

Testerk wierności (5 odpowiedzi)

Hej , podejrzewasz ze Twój Partner Ciebie zdradza? Z chęcią to sprawdzę za mała opłata...;)

Gay Gdańsk (105 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

do góry