Widok
Florystyka ślubna na najwyższym poziomie!!!
Tego, w jaki sposób przygotowane są kompozycje nie da się opisać słowami!!! Moja wiązanka ślubna była małym dziełem sztuki, pani Tatiana doskonale wyczuła klimat, na którym mi zależało. Zamówiłam ogółem 6 bukietów, 6 butonierek oraz wianek. Wszystkie kompozycje były wykonane z ogromną starannością! Kwiaty były tak świeże, że cieszyły oko jeszcze przez kolejne 2 tygodnie. Wianek wzbudził zachwyt nie tylko u mnie, ale i u wszystkich moich gości :))) bardzo wysoka jakość za przystępną cenę. Z czystym sercem poleciłam pracownie już kilku koleżankom, które planują ślub w najbliższym czasie.
Poza tym... Panie prowadzące pracownie są przesympatyczne! Gdy wchodzi się do pracowni czuć niesamowity klimat i przyjazną atmosferę, każdy klient traktowany jest indywidualnie. Na pewno wrócę tu jeszcze nie raz, nie wyobrażam sobie już zamówić kompozycję na jakąś ważną okazję gdziekolwiek indziej.
Dziękuję!
Poza tym... Panie prowadzące pracownie są przesympatyczne! Gdy wchodzi się do pracowni czuć niesamowity klimat i przyjazną atmosferę, każdy klient traktowany jest indywidualnie. Na pewno wrócę tu jeszcze nie raz, nie wyobrażam sobie już zamówić kompozycję na jakąś ważną okazję gdziekolwiek indziej.
Dziękuję!
Moja ocena
obsługa: 6
asortyment: 6
kreatywność: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6