Widok

Folwark Dajak opinie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam, wraz z narzeczonym planujemy organizacje wesela w Folwarku Dajak w Koleczkowie. Czy ktoś był lub urządzał tam wesele? Martwi mnie troche wielkość pomieszczenia. Właściciele zapewniają ze sala jest na 120 osób, na tyle tez planujemy swój ślub ale czy nie bedzie za ciasno i zbyt mało miejsca? Jak to wyglada z ilością jedzenia? Czy brak klimatyzacji na sali bardzo przeszkadza? Prosze o szybkie opinie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam tam na weselu 2 lata temu. wesle było na 70 os. było ciasno. przez kolumny które tam są. obsługa to były dziewczynki po 19 17 lat które dorabiały w zesonie. totalnie nie ogarniały tematu. miejsce piękne klimy nie trzeba było :). czasami zawiewało zapachem koni ale to też miało swój urok. niestety po godzinie 22 na sale zaczęły wlatywać końskie muchy i to już nie było fajne. ale ogólne wrażenia od 1 do 10 daje im 7. Gdy sami pytaliśmy o koszty wesele tam, to okazało się że jest cholernie drogo plus opłata korkowa itp. teraz w tych czasach i przy tej konkurencji jest to moim zdanie niedopuszczalne. no ale widać ludzie mają kase :) jak kogoś stać to bardzo fajnie :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Brałam pod uwagę Folwark szukając miejsca na swoje wesele... Niestety, bałam się jak w tej sali zmieściłoby się moich 60 gości, o 120 nie mówiąc. Do tego kolumny na parkiecie.. mające zastosowanie chyba tylko przy robieniu wężyka. :) no i właściciel - odniosłam wrażenie, że jest osobą strasznie mało elastyczną i (przykro mi to pisać) konfliktową. Uważam, że podejście typu "jeżeli państwu nie odpowiada, to mam 3 inne pary na wasze miejsce" nie zachęca do skorzystania z usług Folwarku. Wielka szkoda... po obejrzeniu zdjęć marzyłam o weselu w Dajaku. Bo obejrzeniu sali marzyłam, żeby stamtąd odjechać.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 14
Nie rozumiem skąd ta opinia... my mieliśmy w lipcu zeszłego roku wesele na 95 osób i jakoś nikomu nie było za ciasno. Na zdjęciach widać, że są kolumny na parkiecie i się z tym liczyliśmy. Nie rozumiem po co jechać w ogóle salę oglądać skoro już z góry narzeka się na filary. Pytałam się swoich gości po weselu czy im filary przeszkadzały i nikomu w tańcach nie wadziły. Jedynie my jako para młoda z układem tanecznym musieliśmy sobie go przećwiczyć 2 dni wcześniej, żeby się pomiędzy filarami zmieścić. Nie wiem co to za problem.

A Pan Przemek to akurat jedna z sympatyczniejszych osób jakie znam i na pewno nie jest konfliktowy. Na weselu osobiście jechał dokupić nam brakującego białego wina do pobliskiej Biedronki - nieodpłatnie ;))
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
O ilość jedzenia i jakość bym się nie martwiła - na pewno wystarczy. U nas zostało jeszcze na poprawiny w ogrodzie. Mieliśmy wesele latem i nie odczuliśmy za bardzo braku klimatyzacji. Grube mury trzymają chłodek w środku. O wielkości pomieszczenia się nie wypowiem, bo nasze wesele było dużo mniejsze. Pozdrawiam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czy najtańsze menu jest wystarczające na wesele bez poprawin?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowni Państwo,

przykro mi, że moja konkurencja zajmuje się negatywną reklamą mojej firmy.

Wszystkich zainteresowanych osobistą weryfikacją powyższych opinii zapraszam do odwiedzenia Folwarku.

Przemysław Paneczko
właściciel
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry