Widok

Fontanna Neptuna

Mnie coś się wydawało, czy to prawda? Że Neptunowi włożyli pod laczka piłkę nożną?! Kto to widział taki kicz.. Przecież to obraza Gdańszczan. Jak można w miejsce historii, kultury i sztuki wstawić jakieś 'ciało obce', które wygląda pod figurą Neptuna jak plama fekalii na białej pościeli. Gdzie symbol korupcji, alkoholu, prania brudnych pieniędzy i komercji pasuje do centrum kultury tego miasta. Nie róbmy gnoju pod szlachetną stopą Neptuna!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie podniecaj się. Ten Neptun z piłką to był dowcip na Prima Aprilis. Neptun wygląda tak jak wcześniej tylko jest bardzo odświeżony.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
...i widać muszelki w podstawie z przed 40 milionów lat jak tam się wdrapiesz..uważaj na SM ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt się nie podnieca.. To tylko surowa uwaga.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
-najwiekszym dowcipem to koszt renowacji tego golasa z widlami,a mianowicie JEDEN milion Siedemset tysiecy zlotych polskich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ty pewnie kupiłbyś Ludwika i gąbką go wyczyścił co ?
Największym dowcipem są tego typu głupie poglądy.
Neptun to zabytkowa fontanna będąca jednocześnie symbolem miasta. Gdańsk ma moralny obowiązek dbania o tego typu obiekty. Nawet za takie pieniądze.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (112 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry