Odpowiadasz na:

Pieczywo nie powinno smakować jak domowe tylko jak od profesjonalnego piekarza a ciasta jak u babci to też żaden argument bo jaka babcia zrobi taki torcik jak np. Deker. Jeżeli ktoś w knajpie mówi... rozwiń

Pieczywo nie powinno smakować jak domowe tylko jak od profesjonalnego piekarza a ciasta jak u babci to też żaden argument bo jaka babcia zrobi taki torcik jak np. Deker. Jeżeli ktoś w knajpie mówi że smakuje jak u babci to też mnie nie przekonuje bo co to za argument, co to wszystkie baby jak zostają babciami to naraz dostają jakiegoś oświecenia i są ekspertami kulinarnymi???? Ja mam 40 lat sto razy lepiej gotuje od mojej Żony i myślę że zostanie babcią nic nie zmieni. Uważam że dobrze gotują i pieką prawdziwi kucharze a nie babcie.

zobacz wątek
6 lat temu
~ps

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry