Widok

Formeli 17

Formeli 17 Temat dostępny też na forum:
Rumia jest integralną częścią małego Trójmiasta Kaszubskiego, od lat jednym z najważniejszych lokalizacji gdzie mieszkają osoby związane z Trójmiastem.

W Rumi dostępna jest pełna infrastruktura potrzebna do wygodnego życia na co dzień - są szkoły, przedszkola, jednostki służby zdrowia, a w bezpośrednim sąsiedztwie powstającego osiedla znajduje się duży kompleks handlowo-usługowy. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie kupuj nic od tego dewelopera. Nie dotrzymuje terminow, nic jeszcze nie oddal a mija rok.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zgadzam się z Tobą, że ten deweloper to porażka a pracownicę to jakaś żenada i brak profesjonalizmu. Zastanawiam się nad pójściem do sądu i szukam chętnych.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja również dałam się nabrać do końca kwietnia obiecali mi klucze byłam zmuszona wynająć mieszkanie za duże pieniądze .Może lepiej porozmawiać i zwołać grupę ludzi i coś z tym robić już sama nie wiem jestem u kresu wytrzymałości. tel 501625706 Bożena
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mamy taki sam problem- Pruszcz Gdański Sikorskiego 36. Prawie rok od planowanego oddania a prawie nic się nie dzieje...

Można połączyć siły.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

My obiecano we wrześniu 2020 , a kupowałem w marcu 2020, czekam czekam czekam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może założyć grupę na fb Forneli 17 ?
Bo tak szybko nam nie oddadzą tych mieszkań?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

grupa już jest ponad 100 osób fb
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chamstwo w czystej postaci! Nie polecam dewelopera!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rumia, Formeli 17

Mam bardzo podobne spostrzeżenia. Usterek jest ogromna ilość, panie konfabulują, mydlą oczy - nie chcę używać epitetów. Deweloper ewidentnie ma problemy finansowe!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Formeli 17, Rumia

szukam kontaktu z innymi niedoszłymi mieszkańcami .....

Formeli 17

Jest grupa na Facebooku osiedle Formeli 17.

Tez kupiłam tam mieszkanie....

Poszukuję kontaktu z kupującym mieszkania na Formeli 17. Trzeba w końcu coś z tym zrobić!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś wie z jakiego powodu została wstrzymana budowa?

Podobno wysokość budynku się nie zgadza.

Zdruzgotana

Proszę o informacje z jakiego powodu została zamknięta budowa i czy można wycofać się z zakupi

negatywna

Szczerze odradzam zakup mieszkania u tego dewelopera!! Budowa opóźniona o rok ! Kłamstwa, oszukiwanie i konfabulacje !
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest grupa osiedlowa Formeli 17.

Dramat !!

Budowa została wstrzymana ! Cofnięte pozwolenie na budowę ! Zero konkretów! Kłamstwa !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś z Panstwa po otrzymaniu pisma od developera o możliwości odstąpienia od umowy zrezygnował i dostał zwrot środków wpłaconych?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na dniach zapewne ogłosi bankructwo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rumia

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Widoki (5 odpowiedzi)

Osiedle Widoki powstanie na stoku morenowego wzgórza, w otulinie Trójmiejskiego Parku...

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...

do góry