Widok

Formeli 17

Formeli 17 Temat dostępny też na forum:
Rumia jest integralną częścią małego Trójmiasta Kaszubskiego, od lat jednym z najważniejszych lokalizacji gdzie mieszkają osoby związane z Trójmiastem.

W Rumi dostępna jest pełna infrastruktura potrzebna do wygodnego życia na co dzień - są szkoły, przedszkola, jednostki służby zdrowia, a w bezpośrednim sąsiedztwie powstającego osiedla znajduje się duży kompleks handlowo-usługowy. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Połowa stycznia odbiory mieszkań

Oficjalna informacja to połowa stycznia. Ale nie sądzę aby się wyrobili w tym terminie. Balkony nieskonczone, jeden blok nieocieplony, klatki schodowe nie gotowe. Odbiór budynku oficjalnie w polowie lutego. Wątpliwy termin
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy dla budynkow 1 i 2 nie było jeszcze odbiorow? Jaki był pierwotny termin?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też czekamy na odbiór , trochę staję się to niepokojące , praktycznie prace stanęły , informacji zero
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odbiór

Będzie dobrze jak oddadzą 31.03.2021.Tam się nic nie dzieje.We wrześniu czy w październiku piknik bez możliwości wejścia. Mamy listopad i dalej nic.Tam po prostu nie widać pracowników .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aktualnie droga dojazdową jest w kiepskim stanie. Wiadomo coś o remoncie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cisza i spokój kupiłam mieszkanie właśnie z tego względu czekam na odbiór mam nadzieje ze w tym roki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jakieś znane z uciazliwosci tego miejsca o których przyszly nabywca powinien wiedzieć? Mam tu na myśli np zakłady produkcyjne np hałas smród itp. Czy te okolice to dobre miejsce do mieszkania? Komunikacja?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Są. Pierwsze 2 bloki miały być oddane w październiku a będą podobno w grudniu. Czy macie jeszcze jakieś opinie na ten temat?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

opoznienia

Jak idzie budowa? czy są jakieś opóźnienia?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry