Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
UWAGA!!! wątek zamknięty Kupiłem grupon na prezent, umówiłem wizytę na koniec maja i nie zostaliśmy...
~Radek
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 lipca 2013

Wykupione usługi SPA wątek zamknięty ja mam wykupione w październiku usługi SPA. Ciekawe czy dostanę pieniązki...
~Ania
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 czerwca 2013

MASAKRA!!!!! wątek zamknięty Mialam umowiona wizyte z gruponu niestety kilka razy ja przekladano z ich...
~k
2

dodano: 7 czerwca 2013

całkiem fajnie wątek zamknięty no spa jak spa, podstawowe zabiegi są, obsługa przyjemna. ktos niżej napisał...
~ola
-

dodano: 12 czerwca 2013

Odradzam wątek zamknięty Kilka dni temu byłam w salonie kosmetycznym Forum Day Spa na zabiegach z...
~xxx
1

dodano: 2 czerwca 2013

FORUM DAY SPA wątek zamknięty Informujemy, że od dnia 25.05.2013 nastapiła zmiana właściciela Forum Day...
~FORUM DAY SPA
-

dodano: 4 czerwca 2013

Tragedia wątek zamknięty Nie dość ze z łaską przyjęto moją rezerwacje przez telefon, to gdy poszłam na...
~K
1

dodano: 24 maja 2013

Bardzo miła obsługa ale bez gruponu raczej bym tam nie trafiła wątek zamknięty Dzięki negatywnym wpisom na temat Spa, jakie można znaleźć w sieci muszę...
~Mulan
-

dodano: 6 maja 2013

odradzam! wątek zamknięty Od 2 tygodni nie mogę umówić się na zakupiony pakiet zabiegów, gdyż nikt nie...
~Katarzyna
4

dodano: 8 marca 2013

Lokal zamknięty wątek zamknięty Ja również mam groupon, ale nie mogę się umówić. Od pracowników Groupon...
~Lawy
1

dodano: 15 marca 2013

Mimo braku atmosfery spa nie było tak źle wątek zamknięty Groupon-najadłam się strachu po wszystkich opiniach na necie,...
~Monia
-

dodano: 24 marca 2013

Aga - opinia wątek zamknięty Witam, ja również wykupiłam "grupon" i mialam wyznaczony termin wizyty ale...
~Aga
-

dodano: 14 marca 2013

Perkoz - opinia wątek zamknięty Witam, mam wykupiony groupon dla dwóch osób, od m-ca nie mogę się dodzwonić...
~Perkoz
2

dodano: 2 marca 2013

urocze miejsce wątek zamknięty To urocze miejsce, było bardzo przyjemnie, obsługa profesjonalna i...
~Małgorzata
-

dodano: 15 grudnia 2012

Odradzam zakup gruponów !!! wątek zamknięty Ciągle się ogłaszają z gruponami, sprzedają ich sporo a potem wykręcają się...
~Niedosza klientka
1

dodano: 4 grudnia 2012

Same pozytywy Polecam wszystkim wątek zamknięty Chcialam bardzo podziekowac za cudowne chwile relaksu zakupilam grupona na...
~sylwia
-

dodano: 8 grudnia 2012

Plusy i minusy wątek zamknięty Pani w recepcji - kobieta koło 40-50tki jest głośna, drze się na cały...
~Patrycja
-

dodano: 31 października 2012

Warto !! wątek zamknięty Ofertę miałam z grupona jako prezent więc wybrałam się z Mamą na pakiet...
~Agnese
-

dodano: 10 sierpnia 2012

polecam serdecznie wątek zamknięty Byłam z Grupona, bardzo polecam zrelaksowałam się jak nigdy, pełen...
~Aga
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 20 maja 2012

Bardzo pozytywnie :) wątek zamknięty Miałam kupon z grupera na peeling całego ciała i masaż, peeling bardzo mocny...
~Lily
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 listopada 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
44

28

wątków

do góry