Widok

Forum miłośników męskiej spódnicy

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Kochani wielu z nas nie trzeba objasniac aktualnego trendu dotyczącego powrotu panów do korzystania z dobrodziejstw noszenia spódnicy jako mężczyzna! Wiadomo, że unikamy przegrzania i zapocenia narządów męskich szczególnie wrażliwych na skutki takowego. To więcej niż chwilowa moda - to powrót do mądrych korzeni i do tego, co tak naprawdę nasze a co często jeszcze napotyka na niezrozumienie i niesympatyczne reakcje u - na szczęście coraz mniejszej ilości naszego społeczeństwa. Od tego zaczęliśmy w naszych dziejach by wylądować w opinajacych nas spodniach. Z tym malowiedna opinia tylko nas obecnie kojarzy - dlatego zdarzają się niesympatyczne reakcje otoczenia. Spodnie wywołują grzybice i obtarcia narządów i krocza oraz zapocenia które dla panów właśnie są niedopuszczalne i prowadzą do bezpłodności oraz zaburzeń genetycznych! Powrót do sukni i spódnicy to właściwą i faktycznie jedyna droga dla nas. Jako uzupełnienie przy chlodach najlepsze są dawniej noszone przez panów pończochy z wełny - teraz w wersji samonosnej. Oprócz zdrowia i powrotu do męskich korzeni zyskujemy też nieporównywalnie większy komfort i walory dla kobiet, które faktycznie znają dobrze całą tematykę. Ponadto wcale nie musimy ograniczać się do spódnic typowo męskich! Zachęcam wszystkich spodnicowych panów do dyskusji oraz zawierania znajomości i umawiania na rozmaite inicjatywy. Chetne panie mogą również z nami dyskutować i są mile widziane jako prekursorki prawa do wolności w wyborze rodzaju odzieży bez bezsensownego pomawiania o zaburzenia w tożsamości plciowej. Dodam, że ja mam już więcej spódnic niż spodni i noszę je z dumą publicznie jako pradawny strój męski!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nasza aktywność zwala z nóg i te szerokie horyzonty - czy my możemy być zdziwieni, że zawsze jesteśmy we wszystkim ostatnimi lub wiele spraw w naszej Polsce jest nierealne ?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
A jak się spotykacie? Może wspólny spacer w spódnicy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Czekam na propozycje i inicjatywy na tym forum i w tym miejscu, ja od dawna indywidualnie i z własną świadomością oraz jasnością tematu, w pełni po męsku noszę rozmaite spódnice oraz pończochy - jestem pewny swego, bo znam temat z literatury i filmu! Jeśli ktoś chciałby mego wsparcia w publicznym pokazywaniu się razem w spódnicy, to zgłaszajcie tu propozycje i możemy je przedyskutować - dla mnie to już dawno normalność, jak jeszcze było to dwieście lat temu. P.S. Ja niczym Szkoci chodzę bez majtek przez cały rok - nawet teraz w Grudniu! Warunek dłuższa i ciepła spódnica oraz ciepłe pończoszki - dopiero to owocuje pełnią zalet zdrowotnych dla mężczyzny! Chętne i fajne, mądre kobiety i dziewczyny także mogą do nas dołączyć jako towarzystwo i wsparcie. Czekam na wpisy wszystkich zainteresowanych. Tu macie link do artykułów na nasze spódnicowe tematy - http://www.tcz.pl/index.php?p=1,62,0,tcz-24&item=1da967ae4aa99d1c&title=Meska-Spodnica-2
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Udanych świąt i szczęśliwego nowego roku !

Kochani, tym co już próbowali chodzić w spódnicy publicznie, tym co się tego boją jak małe dzieci i oponentom bez wiedzy i myśli mądrej - życzę szczerze udanych świąt bożego narodzenia oraz szczęśliwego, nowego roku! I pamiętajcie zawsze i wszędzie: do odważnych świat należy, a życie mamy tylko jedno!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hobby

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

do góry