Widok
Dla tych co jeszcze nie wiedzą:
Troche (mało ciekawych) zdjęć oraz wyniki znajdują się na stronie MOSIRU (www.mosir.gda.pl). Więcej ciekawszych fotek u Bolka (www.bolek.ir.pl)
Wiesiu - nie pytaj, mi się jechało tragicznie bo mi nowy łańcuch na już troche zużytym blacie skakał i na średniej tarczy z przodu cały wyścig jechałem. Tak jak na podjazdach jeszcze nie było źle, tak na tym asfalcie i na zjazdach myślałem że się zapedałuję na śmierć. Nie lubię jeździć z tak dużą kadencją... no a swoją drogą to konkurenci też nie śpią i wiele osób na tym BT pokazało swoją bardzo dobrą dypozycję.
Ale wiesz Wiesiu czego mi na Bike Tourze brakowało najbardziej? CIEBIE!!! Co to za Bike Tour bez Wiesi:( Mam nadzieje że na Family Cupie już się stawisz na starcie.
A więc do zobaczenia i pozdROWER:)
Troche (mało ciekawych) zdjęć oraz wyniki znajdują się na stronie MOSIRU (www.mosir.gda.pl). Więcej ciekawszych fotek u Bolka (www.bolek.ir.pl)
Wiesiu - nie pytaj, mi się jechało tragicznie bo mi nowy łańcuch na już troche zużytym blacie skakał i na średniej tarczy z przodu cały wyścig jechałem. Tak jak na podjazdach jeszcze nie było źle, tak na tym asfalcie i na zjazdach myślałem że się zapedałuję na śmierć. Nie lubię jeździć z tak dużą kadencją... no a swoją drogą to konkurenci też nie śpią i wiele osób na tym BT pokazało swoją bardzo dobrą dypozycję.
Ale wiesz Wiesiu czego mi na Bike Tourze brakowało najbardziej? CIEBIE!!! Co to za Bike Tour bez Wiesi:( Mam nadzieje że na Family Cupie już się stawisz na starcie.
A więc do zobaczenia i pozdROWER:)
pozdrawiam
Żywy
Żywy
Michu. napisał(a):
> A tak
> swoją drogą TJ jak tam sprawa z tymi fotkami przy profilach?
Nie ma możliwości dodawania przy wypowiedzi (jako avatar), ale jest możliwość dodania w profilu, musi być jednakże na serwerze zewnętrznym. W przypadkach szczególnych (Was - których znam i widzę na forum) mogę wrzucić gdzieś jak swoją - pod rowery, ale to już na prv.
zerknij na mój profil http://forum.trojmiasto.pl/profile.php?f=8&id=2605
> A tak
> swoją drogą TJ jak tam sprawa z tymi fotkami przy profilach?
Nie ma możliwości dodawania przy wypowiedzi (jako avatar), ale jest możliwość dodania w profilu, musi być jednakże na serwerze zewnętrznym. W przypadkach szczególnych (Was - których znam i widzę na forum) mogę wrzucić gdzieś jak swoją - pod rowery, ale to już na prv.
zerknij na mój profil http://forum.trojmiasto.pl/profile.php?f=8&id=2605
Słuchajcie jak to jest że na Bike Tour Gdańsk w kategorii Elite , czyli wiek od 19 do 29 startuje niejaki pan A. Kajzer, rok urodzenia 1973 czyli 32 wiosny. Mało tego, dumny staje jeszcze na podium i odbiera nagrodę.
Proponuje więc tym z Kat. Elite którzy marzą o pudle, żeby w następnych zawodach z cyklu BT Gdańsk wystartowali w kat. do lat 10.
No chyba że wystartuje tam pan Kajzer.;):):):):)Wtedy marne już szanse
Proponuje więc tym z Kat. Elite którzy marzą o pudle, żeby w następnych zawodach z cyklu BT Gdańsk wystartowali w kat. do lat 10.
No chyba że wystartuje tam pan Kajzer.;):):):):)Wtedy marne już szanse
od 30 to już wydolnosc organizmy wylacznie spada. Wiec zawsze jest taka kategoria w ktorej klasyfikowani moga byc WSZYSCY.
W biegach na orientacje jest to 21-35 lat ... nie wiem jak jest w rowerach ale 19-29 jest dosyc podobnym zakresem, bym się nie czepiał więc.
Pozdr/J
W biegach na orientacje jest to 21-35 lat ... nie wiem jak jest w rowerach ale 19-29 jest dosyc podobnym zakresem, bym się nie czepiał więc.
Pozdr/J
----
"Time is nature's way of keeping everything from happening at once"
{Woody Allen}
"Time is nature's way of keeping everything from happening at once"
{Woody Allen}
Tu nie chodzi o podium tylko o regulamin to tak jakbym np. skrócił trasę sobie o połowę albo wystartował na motorze. Ten kolega ignoruje innych w jego kategorii wiekowej ciekawe czy inni z kategorii 30-45 by mogli wystartować w kategorii elite. Powinien być od razu zdyskwalifikowany Te imprezy maja na celu promocje sportu i aktywnego wypoczynku a zobaczcie jak one zachęcają wręcz odstraszają Sędziowie do mogą iść liczyć owce na łące a nie sędziować zawody. Nawet w takich wypadkach my Polacy, co tak narzekamy na nasz kraj nie potrafimy być uczciwi a dziwimy się, że tam u góry gdzie w grę wchodzi spora kasa są przekręty nie będę dalej się rozwodził na ten temat, bo szkoda słów.
Specjalne pozdrowienia dla Andrzeja K.
Specjalne pozdrowienia dla Andrzeja K.