Widok

Fotki BT Gdansk

Kto ma fotki z Bt Gdansk widzialem ze pelno was tam biegalo z aparatami:)
wiec nie ukrywac sie i podawac linki do stronek, ,,Lewa łapa"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No co jest ?? Nikt nie ma fotek ??
Ja nie mogłam być :-(

A jak Wam poszło? Pochwalcie się :-)
Widzisz Wiesiu... jak ty nie zrobisz fotek, to potem nikt nie robi, albo nie mają ochoty ich pokazywać.
NIE WSTYDŹCIE SIĘ !!
Dla tych co jeszcze nie wiedzą:

Troche (mało ciekawych) zdjęć oraz wyniki znajdują się na stronie MOSIRU (www.mosir.gda.pl). Więcej ciekawszych fotek u Bolka (www.bolek.ir.pl)

Wiesiu - nie pytaj, mi się jechało tragicznie bo mi nowy łańcuch na już troche zużytym blacie skakał i na średniej tarczy z przodu cały wyścig jechałem. Tak jak na podjazdach jeszcze nie było źle, tak na tym asfalcie i na zjazdach myślałem że się zapedałuję na śmierć. Nie lubię jeździć z tak dużą kadencją... no a swoją drogą to konkurenci też nie śpią i wiele osób na tym BT pokazało swoją bardzo dobrą dypozycję.
Ale wiesz Wiesiu czego mi na Bike Tourze brakowało najbardziej? CIEBIE!!! Co to za Bike Tour bez Wiesi:( Mam nadzieje że na Family Cupie już się stawisz na starcie.

A więc do zobaczenia i pozdROWER:)
pozdrawiam
Żywy
Żywy się zakochał
haha napisał(a):

> Żywy się zakochał

... jak nie lubić sympatycznej osoby która roweruje z pasji? Nie mylić z pasją do niepodpisywania się uskutecznianą przez "haha"
;)
Ja się dołączam... bo jak nie lubić tak miłej osóbki;-)). A tak swoją drogą TJ jak tam sprawa z tymi fotkami przy profilach?
haha napisał(a):

> Żywy się zakochał

A właśnie że nie o to chodzi... TJ i Michu już Ci wszystko napisali, poza tym jakbyś znał/znała Wiesię to miał/miała byś o Niej takie samo zdanie. Po rpostu przemiła osóbka na rowerze:-)
pozdrawiam
Żywy
Michu. napisał(a):

> Ja się dołączam... bo jak nie lubić tak miłej osóbki;-)). A tak
> swoją drogą TJ jak tam sprawa z tymi fotkami przy profilach?

Michu. - a Ciebie czemu tym razem nie było? I jak tam praca dyplomowa i przygotowania do matruki?

Pozdrawiam serdecznie:-)
pozdrawiam
Żywy
Michu. napisał(a):

> Ja się dołączam... bo jak nie lubić tak miłej osóbki;-)). A tak

jest taka możliwość. Admin grzebie przy forum.
;)
żYwY, mnie nie było, bo po prostu totalnie nie mam kondychy i sądze, że nawet bym nie dojechał do mety. Zapewne po wakacjach to nadrobie;-)). Z pracą dyplomową to mam urwanie głowy... tak samo jak z przygotowaniem do matury..., oby jak najszybciej nadszedł ten czerwiec.

Pozdrawiam.
Michu. napisał(a):

> A tak

Nie ma możliwości dodawania przy wypowiedzi (jako avatar), ale jest możliwość dodania w profilu, musi być jednakże na serwerze zewnętrznym. W przypadkach szczególnych (Was - których znam i widzę na forum) mogę wrzucić gdzieś jak swoją - pod rowery, ale to już na prv.

zerknij na mój profil http://forum.trojmiasto.pl/profile.php?f=8&id=2605
Słuchajcie jak to jest że na Bike Tour Gdańsk w kategorii Elite , czyli wiek od 19 do 29 startuje niejaki pan A. Kajzer, rok urodzenia 1973 czyli 32 wiosny. Mało tego, dumny staje jeszcze na podium i odbiera nagrodę.

Proponuje więc tym z Kat. Elite którzy marzą o pudle, żeby w następnych zawodach z cyklu BT Gdańsk wystartowali w kat. do lat 10.
No chyba że wystartuje tam pan Kajzer.;):):):):)Wtedy marne już szanse
No jak dla mnie to może być, fajne duże foto.... avatar to nawet mógłby być lipny, bo mały, a tak jak ktoś chce to se kliknie na profil.
Michu. napisał(a):

> tak jak ktoś chce to se
> kliknie na profil.

musisz być tylko zalogowany, wtedy klikam na Twojego nicka i jest. Zatem Michu - rejestruj, loguj i dodawaj ;P
Mam nadzieje ze byles zaraz za podium bo inaczej nie masz prawa to poruszania tego tematu! Dlaczego ludzie z drugiej dziesiatki zawsze musza sie o cos pluc. Lepiej zacznij trenowac jak nalezy a nie szukac winnych swoich slabych lokat na wyscigach!
od 30 to już wydolnosc organizmy wylacznie spada. Wiec zawsze jest taka kategoria w ktorej klasyfikowani moga byc WSZYSCY.
W biegach na orientacje jest to 21-35 lat ... nie wiem jak jest w rowerach ale 19-29 jest dosyc podobnym zakresem, bym się nie czepiał więc.
Pozdr/J

----
"Time is nature's way of keeping everything from happening at once"
{Woody Allen}
Tu nie chodzi o podium tylko o regulamin to tak jakbym np. skrócił trasę sobie o połowę albo wystartował na motorze. Ten kolega ignoruje innych w jego kategorii wiekowej ciekawe czy inni z kategorii 30-45 by mogli wystartować w kategorii elite. Powinien być od razu zdyskwalifikowany Te imprezy maja na celu promocje sportu i aktywnego wypoczynku a zobaczcie jak one zachęcają wręcz odstraszają Sędziowie do mogą iść liczyć owce na łące a nie sędziować zawody. Nawet w takich wypadkach my Polacy, co tak narzekamy na nasz kraj nie potrafimy być uczciwi a dziwimy się, że tam u góry gdzie w grę wchodzi spora kasa są przekręty nie będę dalej się rozwodził na ten temat, bo szkoda słów.
Specjalne pozdrowienia dla Andrzeja K.
Robi powinno Ci byc wstyd ze goni Cie "taki stary" zawodnik... :)