Foto Studio M

Studio fotograficzne

Gdańsk, al. Grunwaldzka 115

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
wspaniałe studio wątek zamknięty Nie wyobrażam sobie zrobienia zdjęć do dokumentów gdzie indziej....
~ANNA
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2019

Miłe zaskoczenie wątek zamknięty Jestem pozytywnie zaskoczona - wpadłam dzisiaj praktycznie z marszu, ponieważ...
~Monika
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 września 2017

Odradzam wątek zamknięty W studiu musiałam zrobić zdjęcie do dyplomu. Obsługa fatalna i brak...
~Aga
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2015

Nie warto. wątek zamknięty Nikomu nigdy nie udalo sie mnie tak zeszpecic na zdjeciu jak Pani z tego...
~Marek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2014

Tragedia. Komuna pełna gębą wątek zamknięty Tragedia. Pani nieuprzejma, ma problemy z powiedzeniem dzień dobry. Bez...
~b
-

dodano: 4 marca 2014

Gorąco polecam wątek zamknięty Robiłam tu zdjęcia do dyplomu i jestem pozytywnie zaskoczona. Obsługa bardzo...
~Aga
-

dodano: 4 stycznia 2014

Mój ulubiony fotograf w Gdańsku wątek zamknięty Nie do wiary, ale to miejsce ma ponadtrzydziestoletnią historię. Lata mijają,...
~Justyna
-

dodano: 10 grudnia 2013

polecam wątek zamknięty Robiłam w tym studio zdjecia do dowodu osobistego i paszportu. Byly zrobione...
~Bibi
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 grudnia 2011

Żenada wątek zamknięty Udałem się tam aby zrobić odbitki z negatywu - potrzebowałem dwa zdjęcia do...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 lipca 2011

Beznadzieja wątek zamknięty Zdjęcia jakością nie odpowiadają cenie. Płaci się z góry, a panie nie uznają...
~Beata
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2010

PROFESJONALIZM W PEŁNYM STOPNIU wątek zamknięty REWELACYJNA OBSŁUGA CO ZA TYM IDZIE PODEJSCIE I OPTYMIZM W OBSŁUDZE KLIENTÓW...
~TOMASZ KRAKÓW
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 18 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
11

11

wątków

do góry