Widok

Foto Video Film Reportaż

Wesele Temat dostępny też na forum:
Miło że POLSTAR jest zauważalny na Forum! Jak dotąd żadnych złych opinji! --------- Firma z doświadczeniem jako pierwsza na Pomorzu a jedna z pierwszych w Polsce od 1984r! -------- Cała dobra konkurencja wyrosła na doświadczeniu Polstar ............ i Popieramy to - ale tylko bardzo dobrą konkurencję. Jako starzy bardzo dobrzy fachowcy jesteśmy zawsze na bieżąco z najnowszą techniką. Nasza stała Klientela wie co potrafimy w Reportażach !!! Całość treści reportażu zawsze ustalamy z zainteresowanymi w najdrobniejszych szczegółach! Cenimy naszych stałych Szanownych Klientów a Oni cenią naszą pracę! Najwięcej mamy zleceń z polecenia a to dlatego że poprzednicy są zadowoleni z naszej pracy!!! Nasze ceny za reportaż są adekwatne do wybranego sprzętu i pracy jaką musimy w to włożyć! ZAPRASZAMY!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może być.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry