Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Agnieszka Potocka - ocena nowy temat Studio bardzo dobrze wyposażone, czyste, z toaletą (co ważne), kawą i...
~Agnieszka Potocka
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 25 czerwca 2025

Sylwia Kulaszewicz - ocena nowy temat Miałam ogromną przyjemność wziąć udział w sesji zdjęciowej prowadzonej przez...
~Sylwia Kulaszewicz
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 23 czerwca 2025

Karolina - ocena Sesja brzuszkowa u Patrycji to super doświadczenie ! Nigdy nie byłam fanką...
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 17 czerwca 2025

Anna - ocena szybkie i bardzo dobrej jakości zdjęcia. Fotografka jest przemiłą dziewczyną!
~Anna
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 4 czerwca 2025

Sonia Dunajko - ocena Mistrzyni , to sesja którą sobie wymarzyłam, idealnie Perfekcyjna w każdym...
~Sonia Dunajko
-

dodano: 3 czerwca 2025

Luiza Polak - ocena Pani Marzena z pasją i zaangażowaniem wykonała zdjęcia legitymacyjne mojej...
~Luiza Polak
-

dodano: 2 czerwca 2025

Łukasz Cyganowski - ocena Jakość bardzo nam się podoba, długo szukaliśmy odpowiedniej firmy w zakresie...
~Łukasz Cyganowski
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 30 maja 2025

Agata - ocena Bardzo profesjonalnie i niespiesznie wykonane zdjęcia. Jestem bardzo zadowolona.
~Agata
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 29 maja 2025

Violetta - ocena Monika-wspaniała profesjonalna fotografka a przede wszystkim Kobieta o...
~Violetta
-

dodano: 28 maja 2025

Darek - ocena Zdecydowanie polecam Top-Foto. Bardzo miła i sympatyczna Pani, zdjęcia...
~Darek
-

dodano: 27 maja 2025

Izabela - ocena Polecam z całego serduszka sesje u Patrycji ! ️ sesja przebiegła w bardzo...
~Izabela
-

dodano: 26 maja 2025

K - ocena Profesjonalny fotograf, świetnie oddaje charakter nieruchomości na zdjęciach....
~K
-

dodano: 26 maja 2025

Dominika - ocena Sesję z Agatą są pełne profesjonalizmu. Pracuje się z nią bardzo szybko i...
~Dominika
-

dodano: 25 maja 2025

Mikołaj R. - ocena Profesjonalne podejście, zdjęcia spełniające swoją funkcję. Wszystko...
~Mikołaj R.
1

dodano: 24 maja 2025

Krystian - ocena Idealnie. Polecam.
~Krystian
-

Magdalena - ocena Bardzo serdecznie polecam!! Efekty sesji brzuszkowej przerosły nasze...
~Magdalena
-

Magda - ocena Bardzo sympatyczna pani fotograf. Ciągle zagadywała mojego syna, któremu...
~Magda
-

dodano: 20 maja 2025

Izabela - ocena Polecam z całego serca. Patrycja zapewniła nam przyjazną atmosferę, cenne...
~Izabela
-

dodano: 14 maja 2025

Magdalena i Milena - ocena Profesjonalna, cierpliwa i bardzo miła obsługa Pani Marzeny. Dobra cena!...
~Magdalena i Milena
-

dodano: 13 maja 2025

Marek - ocena Zdjęcia wizerunkowe- genialne, kreatywne, podkreślające profesjonalizm i...
~Marek
-

dodano: 13 maja 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2066

1958

wątków

do góry