Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maksymilian Fiec - ocena Przed warsztatami Agaty czułem dużą presję związaną z social mediami i...
~Maksymilian Fiec
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 19 maja 2026

Joanna - ocena Przed warsztatami u Agaty nie wiedziałam, jak pozyskać pierwsze osoby na...
~Joanna
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Klaudia - ocena Uczestniczyłam w kursie, który prowadziła Agata. Zdecydowanie jest to jedno z...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Iwona - ocena Na rynku jest mnóstwo osób uczących fotografii, ale bardzo niewiele pokazuje...
~Iwona
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 18 maja 2026

O - ocena Jesteśmy zachwyceni współpracą i efektem sesji ciążowej! To było wspaniałe...
~O
-

dodano: 18 maja 2026

Mateusz - ocena Te warsztaty naprawdę dużo mi dały i pomogły mi spojrzeć na fotografię...
~Mateusz
-

dodano: 15 maja 2026

Paulina - ocena Współpraca z Agatą jest absolutną przyjemnością! Pełen profesjonalizm,...
~Paulina
-

dodano: 15 maja 2026

Agnieszka - ocena Z całego serca polecam metamorfozę w studio Co tu się odwala? To miejsce...
~Agnieszka
-

dodano: 14 maja 2026

Łukasz - ocena No jest sztos. Pan Michał to profesjonalista jakich mało, zrobiliśmy kilka...
~Łukasz
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 6 maja 2026

Lena - ocena Kolejna przepiękna sesja Pełen profesjonalizm, ogromne wyczucie i zdjęcia,...
~Lena
-

dodano: 7 maja 2026

Paula - ocena Pełen profesjonalizm Jesteśmy bardzo zadowoleni ️ zdjęcia świetne . Pamiątka...
~Paula
-

dodano: 5 maja 2026

Kamila - ocena Piękne zdjęcia. Super współpraca :) Najlepszy fotograf w trojmiescie
~Kamila
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 25 kwietnia 2026

Justyna Smolak - ocena Bardzo profesjonalnie i w miłej atmosferze :) polecam serdecznie
~Justyna Smolak
-

dodano: 24 kwietnia 2026

Justyna - ocena Mieliśmy przyjemność uczestniczyć z synem w Sesji Wielkanocnej. Zdjęcia są...
~Justyna
-

dodano: 23 kwietnia 2026

Patrycja H. - ocena Wspaniała sesja ze zwierzętami. Agata jest bardzo empatyczną osobą. Dba o...
~Patrycja H.
-

dodano: 20 kwietnia 2026

Patrycja - ocena Sesja przebiegła w bardzo dobrej, swobodnej atmosferze. Zdjęcia są piękne,...
~Patrycja
-

dodano: 20 kwietnia 2026

Sandra Mówińska - ocena Przemiła atmosfera na sesji, była to nasza pierwsza sesja z partnerem i...
~Sandra Mówińska
-

dodano: 19 kwietnia 2026

Yana - ocena Bardzo dobrze robi zdjęcia, zdecydowanie polecam. Bardzo miła kobieta,...
~Yana
-

dodano: 18 kwietnia 2026

Ewa - ocena Bardzo miła Pani Fotograf, poprawiła na zdjęciu co mogła i z dużym wyczuciem....
~Ewa
-

dodano: 15 kwietnia 2026

Monika Rastelli - ocena Z pełnym przekonaniem polecam usługę filmowania i fotografowania tej firmy!...
~Monika Rastelli
-

dodano: 14 kwietnia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2226

2111

wątków

do góry