Wykupiłam zabiegi fotoodmladzania na Grouponie. Trzeba przyznać, że oferta świetna, mega tanio. Zabiegów było 5 i liczyłam na widoczne efekty. Niestety po tym co wyczytałam w internecie jak zabieg wygląda, ile trwa i jakie są efekty moje oczekiwania wzrosły.
Jakie było moje zdziwienie po pierwszym zabiegu, który trwał 5 minut albo i krócej wraz z demakijażem :( a kolejne 4 nie były dłuższe. Więcej czasu poświęciłam na rezerwację wizyt jak i sam dojazd. Gdyby jeszcze efekty były spektakularne byłabym w stanie zrozumieć, ale efektów zero. Ostatni zabieg był wykonany w połowie stycznia, liczyłam że stan skóry poprawi się z czasem, no ale niestety.
Za Groupon zapłaciłam 350 zł, czyli za 5 zabiegów niewiele. Ale reasumując całość trwała jakieś 20 minut (podkreślam 5 zabiegów z demakijażem, wszystko razem) czyli również niewiele. Suma sumarum to jednak drogi interes biorąc pod uwagę całkowity czas trwania wszystkich 5 zabiegów - 20 minut, koszt - 350 zł no i oczywiście efekty - u mnie niestety żadne.