Widok
Dzisiaj magazyn 3-5kwh kosztuje około 15-20tys. Więc jakby zdecydowanie taniej.
Są niektóre droższe bo LG Chem.
Cóż to że w momencie pomiaru jest w normie nie oznacza że nie skacze. Niestety nie montuje afore bo uważam je za najtańsze falowniki na rynku o wątpliwej jakości. Ale obstawiam, że falownik ma logi i alerty zalogowane o przekroczeniu napięcia.
To bym załączył jako dowód przekraczania napięcia sieci do energii.
Są niektóre droższe bo LG Chem.
Cóż to że w momencie pomiaru jest w normie nie oznacza że nie skacze. Niestety nie montuje afore bo uważam je za najtańsze falowniki na rynku o wątpliwej jakości. Ale obstawiam, że falownik ma logi i alerty zalogowane o przekroczeniu napięcia.
To bym załączył jako dowód przekraczania napięcia sieci do energii.
Należy zgłaszać do operatora zbyt wysokie napiecie sieci.
Byc może nie zaradzą od ręki ale zgłoszenia muszą być
Dodatkowo, polecam zainwestować w magazyn energii.
Za chwilę poznamy szczegóły dofinansowania projektu mój prąd etap 3 i jak wygląda dofinansowanie na magazyn energii. To rozwiaze pana problem.
W razie potrzeby, służę pomocą.
Byc może nie zaradzą od ręki ale zgłoszenia muszą być
Dodatkowo, polecam zainwestować w magazyn energii.
Za chwilę poznamy szczegóły dofinansowania projektu mój prąd etap 3 i jak wygląda dofinansowanie na magazyn energii. To rozwiaze pana problem.
W razie potrzeby, służę pomocą.
2021-04-28 16:18:35
Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za wysokie napięcia. Czy u was dzieje się to samo? Jak działać wspólnie do energii ? Obecnie w gniazdku jest 239v a jak zaswieci to i 254v się zdarzyGeneralnie im więcej pojawi sié instalacji w poblizu to mozeez zapomniec o wpuszczeniu pradu do sieci a chłopaki z energetyki juz podnosza potencjały na trafach bo maja was w upiie, panstwo na dotacjach wyyszło nawet na plus liczac vat i podatki wiec powodzenia, ale zeby nie dołować chińczyk moze cos wykonbinować i bedzie pan zadowolony.