Widok
Jeśli zależy Wam na ekologicznych i ekonomicznych rozwiązaniach w zakresie energii, warto zapoznać się z ofertą FotonLab. Firma oferuje kompleksowe usługi związane z odnawialnymi źródłami ciepła, w tym instalację systemów fotowoltaika . Dzięki ich doświadczeniu i profesjonalnemu podejściu, możecie liczyć na efektywne i oszczędne rozwiązania, które pozwolą na zmniejszenie rachunków za energię.
Zdecydowałem się na zamontowanie http://www.speleofan.pl/programy-rozwoju-farm-fotowoltaicznych-2/ warto.
Ja się długo nie zastanawiałem http://www.dioneaqua.com.pl/jak-uzyskac-dofinansowanie-do-fotowoltaiki/ naprawdę duża oszczędność.
Nawet nie licz, że nasz Pisowiec zrozumie cokolwiek. On wierzy w pisizm, a tam gdzie jest wiara , tam nie dociera logika. Tak samo komunisci umierali w łagrach z głodu i zimna, ale wierzyli do końca w komunizm. Faszyści do upadłego bronili Berlina, bo wierzyli.
Tak samo jest z Pisowcami. Oni potrzebują takich prostych wyjasnień, czarno-białych wyjasnień otaczajacego ich świata.
Pisowiec mam niska emeryture, wniosek- ktoś ukradł mu jego pieniadze.
Przychodzi PIS i mówi , a to za PO ukradziono Wam podatki. Esbekom dano wysokie emerytury , a uczciwym ludziom nie.
Prosty i zrozumiały przekaz, a on w to głęboko wierzy, bo to mu wszystko wyjasnia. Dzięki PIS wie kogo nienawidzieć , wie kto jest zły , a kto dobry, wiec nie komplikuj mu tego świata, bo on i tak tego nie zrozumie -;))
Tak samo jest z Pisowcami. Oni potrzebują takich prostych wyjasnień, czarno-białych wyjasnień otaczajacego ich świata.
Pisowiec mam niska emeryture, wniosek- ktoś ukradł mu jego pieniadze.
Przychodzi PIS i mówi , a to za PO ukradziono Wam podatki. Esbekom dano wysokie emerytury , a uczciwym ludziom nie.
Prosty i zrozumiały przekaz, a on w to głęboko wierzy, bo to mu wszystko wyjasnia. Dzięki PIS wie kogo nienawidzieć , wie kto jest zły , a kto dobry, wiec nie komplikuj mu tego świata, bo on i tak tego nie zrozumie -;))
Tak możliwe jest, przywrócenie wieku 67, 62.5 emerytalnego, zabranie 500 i 300 wyprawki szkolnej, zlikwidowanie cba, ipn, zlikwidowanie TVP, przyjęcie islamistów, walka z Kościołem, wprowadzenie lgbt do przedszkoli i szkół,przywrócenie sbekom oprawcom bardzo wysokich. emerytur, budowanie meczetów i ??? robta co chceta np. kradzież VAT.
2021-06-07 16:32:41
Podobno są 3 straże w Polsce wyspecjalizowane , i często jest tak, że tłuką panele jak muszą gasić