Foxana

Warsztaty samochodowe

Sopot, al. Niepodległości 711

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Stefan - opinia wątek zamknięty Przegląd wykonany bardzo sprawnie i punktualnie w umówionym czasie. Polecam.
~Stefan
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 28 kwietnia 2021

Polecam wątek zamknięty Korzystalem zarówno z serwisu jak kontroli pojazdu. Wszystko zrealizowane...
~Pawel
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 września 2016

Kontrola roczna na + wątek zamknięty Byłem w warsztacie już dwa razy, za każdym razem, rok po roku, na kontroli...
~Razmus Ozyrion
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 marca 2016

Odradzam wątek zamknięty Stanowczo odradzam robienie czego kolwiek w tym warsztacie, Przy wymianie...
~Kris
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 listopada 2015

Odradzam - chamska obsługa wątek zamknięty Nie korzystajcie z tej stacji kontroli pojazdów – Panowie tam pracujący...
~Krzysztof
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 listopada 2013

Szybko, sprawnie i cenowo przystępnie wątek zamknięty Korzystam z usług tej stacji od paru lat. Przeglądy,wymiany olejów, naprawy...
~Skoda Fabia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 czerwca 2015

Przegląd roczny do dowodu wątek zamknięty Byłem w tym zakłądzie wykonać przegląd roczny z wbiciem pieczątki do dowodu....
~rethar
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 marca 2015

klient - opinia wątek zamknięty Podziękowania dla pana diagnosty który znalazł co jest powodem stuków w moim...
~klient
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2014

Polecam. wątek zamknięty Wszystko w porządku. Już kilkakrotnie korzystałem z Stacji kontroli jak i z...
~Janek
-

dodano: 11 kwietnia 2014

oszukany - opinia wątek zamknięty Przez rzekomą naprawę mojego smochodu, uszkodzili mi drogie elementy w moim...
~oszukany
1

dodano: 27 marca 2013

Jestem zadowolony wątek zamknięty Po trafnej diagnozie mechanika, wymieniałem łącznik stabilizatora. Naprawa...
~...
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2012

strzał w dziesiątke wątek zamknięty Podziękowania dla pana diagnosty który znalazł co jest powodem stuków w moim...
~adam
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 stycznia 2012

akumulator.. wątek zamknięty dzwonie do foxany na "warsztat" i mowie ze kupilem przed sec. u nich w...
~tomek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2011

żenada wątek zamknięty Po telefonicznym poinformowaniu usterki, tj. fakcie ze chcialabym odkrecic 2...
~Garcija
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 maja 2010

ZA DROGO !!!!!! wątek zamknięty musiałem pomagac w naprawie układu hamulcowego -odpowietzranie za wymianwe...
~TOMEK
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2009

Fuszerka! wątek zamknięty Kupiłem auto serwisowane w tym warsztacie. Gdy chciałem wymienić olej...
~wkurzony
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 23 marca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

16

wątków

do góry