Odpowiadasz na:

Francuski przysmak: żabie udka i ślimaki

Opinie do artykułu: Francuski przysmak: żabie udka i ślimaki.

Żabie udka i ślimaki na... rozwiń

Opinie do artykułu: Francuski przysmak: żabie udka i ślimaki.

Żabie udka i ślimaki na stałe wpisały się do karty menu jako luksusowa przystawka podawana w najlepszych francuskich restauracjach. Czy w Polsce francuski przysmak również cieszy się taką popularnością?W Trójmieście żabie udka i ślimaki dostępne są w gdyńskiej i sopockiej restauracji Petit Paris oraz sopockiej restauracji Cyrano&Roxane .Ślimaki jadalne, takie jak winniczki, brązowe czy Gros Gris uznawane są za prawdziwy rarytas podawany jako ekskluzywna przystawka. Charakteryzują się dużą ...

zobacz wątek
13 lat temu
trojmiasto.pl

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry