Widok

Frankowicze

Witam, czy jest na forum osoba ,która w sądzie walczyła z bankiem w sprawie kredytu frankowego?
Pytam,bo stoję przed dylematem oddania sprawy mojego kredytu do sądu.Jestem ciekawy czy udało się komuś wygrać z Bankiem, a jeżeli nie to jakie poniósł koszy ?
Odpowiedź muszę dać w poniedziałek więc raczej to pilna sprawa .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

W tym poradniku masz kryteria wyboru kancelarii frankowej: doświadczenie w wyrokach, model rozliczeń, pełnomocnictwa i komunikacja. Jest też lista dokumentów do przygotowania. Szczegóły znajdziesz tutaj https://wybierzprawnika.com/jak-wybrac-kancelarie-frankowa/. Pomaga uporządkować pierwsze kroki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podsumowanie:

Wątek dotyczy doświadczeń osób walczących z bankami w sprawach kredytów frankowych. Użytkownicy dzielą się informacjami o kancelariach prawnych, kosztach prowadzenia spraw oraz wynikach procesów sądowych. Dyskusja obejmuje wyjaśnienia dotyczące mechanizmów kredytów we frankach, takich jak manipulacja zdolnością kredytową, sztuczna stabilizacja kursu waluty i brak rzeczywistego pokrycia walutowego. Wiele postów zawiera rekomendacje konkretnych adwokatów i kancelarii specjalizujących się w tego typu sprawach, wraz z informacjami o opłatach i perspektywach wygrania procesu. Poruszane są również kwestie przedawnienia rat, różne strategie procesowe oraz aktualne zmiany w orzecznictwie sądów okręgowych dotyczące zawieszania postępowań w oczekiwaniu na uchwałę Sądu Najwyższego.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (419 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

Kupno przez biuro nieruchomości (7 odpowiedzi)

Znalazłam ogłoszenie o sprzedaży mieszkania przez biuro nieruchomości. Tego samego dnia umówiłam...

dom czy mieszkanie??? (433 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry