Widok

Friend for Rent, co o tym myślicie?

Ostatnio oglądałem Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!I tak zacząłem się zastanawiać ile osób wokół nas jest dogłębnie samotnych tak jak bohaterka tego anime.. Ile osób jest społecznie niedorozwiniętych, wyalienowanych, nie mających żadnych znajomych. Chyba w każdej klasie lub szkole była osoba, do której nikt nie chciał zagadać bo była w jakiś sposób inna. A takie osoby też mogą chcieć się wygadać, wyżalić, poczuć się potrzebnymi i docenionymi.
Na zachodzie funkcjonują już przyjaciele do wynajęcia..
Czy u nas by się to przyjęło?
Jeśli tak to czy pobieranie opłaty za rozmowę byłoby moralnie dobre? Byłaby to pomoc czy raczej wykorzystanie sytuacji samotnej osoby?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
racja jest po środku i jest rzeczą względną :D

fakt, jeżeli facet wychodzi z założenia "wepchnę się w nią, poruszę się kilka razy, ona dojdzie i na razie" a potem pyta "dobrze było?" to rzeczywiście jest kiepsko. z drugiej strony jeżeli mamy miłość partnera, czujemy bliskość, jest nam dobrze ale nie mamy orgazmu to także jest to dość frustrujące.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
image
Ciacho jak nie możesz liczyć na partnera licz na siebie ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.youtube.com/watch?v=HrquUi1at1s

Tak na dobry poranek ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję, mogę liczyć na partnera na całe szczęście i mam full pakiet ;D ale uwzględnię twoją propozycję wdr :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
@Halewicz
widzę że rozsmakowałeś się w krótkiej formie
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
jak psycholożki to może są i prostytuanci
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
jakież to głębokie, a jednocześnie zabawne... Sam to piszesz, czy korzystasz z czegoś? o_O
@wdr No i teraz się wydało kto był tajemniczą 19tką z ostrymi zdjęciami w temacie ;)
rozwiń myśl proszę...

chciałem po prostu napisać "kto ? " ale blokada antyspamowa
Mama mu dyktuje;-)
No, ty dodałeś "ostrą fotkę", a dokładniej rysunek, więc... ;)
do rysunku się przyznaję choć ostrego nic w nim nie widzę raczej powiedziałbym że jest sympatyczny :) , ale jak to się ma do tamtego kiczowatego anonsu tego nie rozumiem ?? mógłbym coś spróbować wysmarować podobnego na poziomie tylko sensu takiego działania brak :/
No jak to sensu brak? Dawno mnie nic nie ubawiło tak jak tamten post. Chociaż nie, pani Sabinka z falowca jednak przebija wszystko :)
@wdr....straaaasznie się tłumaczysz. Nie można wykluczyć, że to Ty jesteś autorem wątku o ciasnej cipuszce ^_^

p.s. słowo "cipuszka" zostało wprowadzone przez Kosmitkę i muszę powiedzieć, że ma spory potencjał, "cipuszka" rzecz jasna, bo Kosmitki nie znam :P
do góry