Widok

Fronty kuchenne frezowane

Fronty frezowane - za i przeciw.
Planuje nowa kuchnie. Podobają mi się fronty frezowane, jednak obawiam się o utrzymanie ich w czystości.
Chętnie poznam wady i zaletych tego rodzaju frontów.
Jakie macie sposoby na utrzymanie ich w czystości- zarówno jasnych, jak i ciemnych.
Zależy mi, aby dużo czasu nie spędzać na czyszczeniu frontów, a mam małe dzieci w domu ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poprostu trzeba sprzatac - plaskie tez sie same nie przetra. No i frez frezowi nie rowny. Tak czy siak nie powinnas pytac innych o to czy sa trudne w utrzymaniu (bo pojedyczny frez to naprawde roboty niedoklada az tak), tylko czy sama teraz sprzatasz na biezaco. Lubisz, regularnie i na biezaco dbasz o czystosc - bierz frezy czy co tam chcesz / jestes troche leniuszkiem, w domu nikt inny o to nie dba - bierz plaskie, mniej problemow.

Jesli szukasz inspiracji polecam stronę:
https://www.belmeb.pl/fronty-meblowe.html

Możesz tutaj przejrzeć bardzo wiele projektów frontów meblowych. Ten wzór jest piękny:
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Jaki stolik kawowy (6 odpowiedzi)

Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę o focie

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

do góry