Widok

Fronty kuchenne frezowane

Fronty frezowane - za i przeciw.
Planuje nowa kuchnie. Podobają mi się fronty frezowane, jednak obawiam się o utrzymanie ich w czystości.
Chętnie poznam wady i zaletych tego rodzaju frontów.
Jakie macie sposoby na utrzymanie ich w czystości- zarówno jasnych, jak i ciemnych.
Zależy mi, aby dużo czasu nie spędzać na czyszczeniu frontów, a mam małe dzieci w domu ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poprostu trzeba sprzatac - plaskie tez sie same nie przetra. No i frez frezowi nie rowny. Tak czy siak nie powinnas pytac innych o to czy sa trudne w utrzymaniu (bo pojedyczny frez to naprawde roboty niedoklada az tak), tylko czy sama teraz sprzatasz na biezaco. Lubisz, regularnie i na biezaco dbasz o czystosc - bierz frezy czy co tam chcesz / jestes troche leniuszkiem, w domu nikt inny o to nie dba - bierz plaskie, mniej problemow.

Jesli szukasz inspiracji polecam stronę:
https://www.belmeb.pl/fronty-meblowe.html

Możesz tutaj przejrzeć bardzo wiele projektów frontów meblowych. Ten wzór jest piękny:
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (35 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

do góry