Widok

Frustracja ..

Chwil w których każdy z nas, czuje narastające zdenerwowanie, nie brakuje. Wiadomo że nie wolno tego tłamsić w sobie , należy to z siebie wyrzucić. Proponuję więc pół żartem , pół serio, stworzyć kącik naszych żali Miejsce w którym można swobodnie wylać całą żółć i tym samym zaoszczędzić trochę zdrowia. Co Was wkurza?

mnie wkurza :
1,praca w weekendy,
2,estakada Kwiatkowskiego, bo pieszo to sobie można nią iść ledwie do połowy,
3,chamstwo,
4, tchórzostwo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chciałabym posiadać frustrację w postaci myszy... Kupiłabym trutkę i po sprawie ;)

Mnie najbardziej frustruje niemoc, bezsilność, kiedy muszę coś zmienić a nie ode mnie zależy czy to się stanie...
Mnie wkurzają rzeczy których nikt nie potrafi a niektórzy (politycy) nie chcą zmienić, bezsilność i potworni ludzie (reasumując)...np to, że w XXI wieku ludzie umierają z głodu, morderców uznaje się za niepoczytalnych, pedofilów, gwałcicieli i osoby katujące/mordujące niewinne dzieci zamyka w więzieniu zamiast wieszać na stryczku. Wiem, może i to dziwne ale chyba nie potrafię żyć w takim świecie... staram się pomagać, mam oczy szeroko otwarte ale to tylko jednostki a chciałoby się pomóc wszystkim....
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mnie frustruje... obłuda, bezsilność i świat bez zasad.
Przeraża mnie ten współczesny świat, coraz częściej to dostrzegam, że tak wygląda życie i nie mam co się łudzić . Jedyną opcją jest nauczyć się tak żyć i przejśc na ciemną stronę mocy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
1. Praca w weekendy
2. Stan konta bankowego
3. Tępe dzidy/blondynki (tępe blondynki mogą mieć też inny kolor włosów)
4. Samotność
i 5. Faceci - pissdy spod pantofla :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
@Ruda89 - to samo mnie wkurza, poza pracą w weekendy, bo nie pracuję w weekendy :D

no i sama jestem blondynką, chociaż łudzę się, że nie tępą ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
3 i 5. Dobre :]
Już nawet nie patrzę na kierowców-wariatów.
Dziś natomiast (po raz kolejny) podeszłam w Auchan do kasy pierszeństwa.
Kasjerka (Malwina) zauważyła moją zaawansowana ciążę dopiero kasując niemowlęcą czapeczkę.
Cholerny obrzydłówek na każdym kroku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
RUDA osiemdziesiąt dziewięć ; )) Ślicznoto :) A tak dobrze mi rokowałaś..... Gdzie w tym wszystkim jesteś TY ?.... Wszystkie frustracje, które opisałaś...a właściwie ich brak...zależą od CIEBIE ;) Pozdrawiam bardzo cieplutko :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kierowca-wariat to także istota NIE SZANUJĄCA ŻYCIA LUDZKIEGO... Jeżeli @Randal czujesz się źle...wiem, że ciąża nie dla każdej kobiety jest 'łatwa', to dlaczego boisz się o tym mówić? Dlaczego ludzie oczekują od innych 'jasnowidzenia'? A potem mówią o frustracjach? mam chyba empatyczną naturę i też byłam w ciąży :) niełatwej....ale nigdy nie wkurzało mnie to, że ludzie nie są 'jasnowidzący' ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziękuję, czuję się bardzo dobrze i rzadko boję się mówić to co myślę.
Nie pytam o Twoją ciąże ani Twoje zdanie ...
Korzystam z wątku autorki.
Empatia często polega na zamknięciu dzioba więc nie pisz bzdetów.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
WoW! :) Zaprawdę NIEZWYKŁA empatia :) Ale rozumiem stan.. ;)) Bez ciśnienia Randall :) Nie warto ;)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale że co? Nie mam pozwolenia na broń by robić porządek z tępymi ludźmi ;) Ale fakt, ode mnie to zależy, bo o takie pozwolenie w końcu mogę się postarać ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ruda :))) Wal z korkowca ;)))) po piętach... ;)))))
Hmmmmm.....mnie wkurza, że do maja jestem uziemiona finansowo;)
W sensie że jestem uzależniona od drugiej połowy, a nie lubię.

Wkurzają mnie rodacy, którzy przychodzą do mojego domu gdzie mój mężczyzna zapierdziela, a oni patrząc nam się w oczy mówią, że zrobią sobie dziecko to dostaną mieszkanie od państwa i zasiłki .... darmozjady jedne....Bo do pracy im się iść nie chce więc fajnie się siedzi na zasiłku....

A tak poza tym ommmmmmmmm;)))
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
no i masz...
znalazła się "dobra ciocia"
nie baw się kaja w "jasnowidza" i odbij wreszcie ode mnie
a kysz , a kysz...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
A mnie wkurzają ludzie , że nie potrafią docenić tego co maja tylko w kółko narzekają i narzekają . Narzekać każdy umie ale wziąć się w garść i zapakować taczkę i do przodu to nikomu się nie chce . A wystarczy tak niewiele uśmiech , pozytywne nastawienie , prośba o pomoc drugiego człowieka i wiara w ludzi ... kurna czy to tak wiele . Zamknęliśmy się w czterech ścianach i gonimy w trudzie pracy za kasą . Wiadomo , że bez kasy żyć się nie da ale co zabierzemy te nowe kafle z łazienki do grobu . Zamkniesz się w niej i będziesz je podziwiał do końca swoich nudnych dni!!!! Ludzie trzeba wyjść z uśmiechem do ludzi a życie stanie się lepsze i łatwiejsze .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie wkurza:
1. Głupota
2. Darmozjady żyjące na koszt innych
3. Narzekanie
4. Teściowa......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zupełnie się z Toba zgadzam!
Jestem za:-)
mój punkt 6. wkurza mnie że ludzie boją się szczerości, że boją się otworzyć przed innymi a tym samym komplikują sobie życie , bo skazują się na niezrozumienie i negatywne oceny
do góry