Widok

Fryzjer Reda

Witam

Zamierzam umówić się na makijaż ślubny w Redzie w związku z tym, żeby w dniu ślubu zbyt dużo nie kursować, mam pytanie. Czy znacie jakiegoś dobrego fryzjera w Redzie? Chodzi mi oczywiście o fryzjera który ładnie upina włoski.

Pozdrawiam :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam,ja znam jedna fajną dziewczynę super czesze tu mozesz poczytać o niej http://www.studiovogue.pl na imie Karolina i przychodzi też do klientek do domu,tu masz jej nr tel.889486093 jak byś chciała sie z nią umówić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie... Tylko jest z Gdyni i ma do mnie jakieś 20 km bo nie mieszkam w samej Redzie. Także nie wiem czy będzie chciała dojechać :/
image
w Redzie pani Magda z ulicy Derdowskiego
Hej, ja polecam Panią Żanetę z salonu na Jana Pawła II. Mnie czesała na imprezę (nie wesele), nie chciałam bardzo upiętej fryzury - loki lekko podpięte, opadające na ramiona. Wyszło naprawdę ok, loki trzymały się do rana. Widziałam też kilka innych fryzur które "robiły" Pani Żaneta i Patrycja i klientki wyglądaly na zadowolone.
Właśnie o taką fryzurę mi chodzi. Jak nazywa się ten salon?
image
ja będę się czesała w salonie w Biedronce pani Olivia chyba :))) taka w czarnych włosach ja jestem bardzo zadowolona z jej usług
zadzwonić zapytać można
Jednak wolę na miejscu w Redzie :) A ta pani to może Ola a nie Oliwia? Widziałam już kilka opinii na jej temat ale są skrajnie różne...
image
może ktoś jeszcze? :)
image
ja dojerzdżam do kientek...mój tel 500321267
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
również polecam Magdę z Derdowskiego. Czesała mnie do ślubu - tanio i fajnie, a przede wszystkim trwale:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a czy ten salon na derdowskiego to salon Afrodyta? Bo tylko taki znalazłam :)
image
I czy wiecie może od której godziny czynny w sobotę? Ja w dniu ślubu fryzjera będę musiała mieć już na 7:00 rano...
image
Zawsze mozna sprobowac porozmawiac.
Ja polecam Zanete i tak nazywa sie je zaklad fryzjerski w Redzie za supermarketem, za sklepem miesnym Dominik na parterze bloku
(parking kosciol lub blizej supermarket) .
Ma doswiadczenie juz napewno 15 lat i stara sie dogonic modne fryzury.
Polecam Salon KASIA w Redzie na ul. Łąkowej 18 Miła obsługa, Pani Kasia naprawde bardzo ładnie czesze i robi fryzury na każdą okazje.
Przyjdź i sama zobacz.( numer do P. KAsi 504-820-250
Zapraszm Serdecznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Polecam Salon M&M czyli P.Magda z salonu na ul.Derdowskiego17a. Robią ekstra fryzury ślubne, można także zrobić makijaż. Dziewczyny mają super pomysły takie jak METAMORFOZY! Sama skorzystałam z ich usługi i będę miała super pamiątkę!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry