Widok

Fryzjer i makijaż????

Wesele Wrzeszcz Górny Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Dziewczyny nie długo chce sie umówi do fryzjera i na makijaż, i nie mam pojęci do kogo.Jeżeli chodzi o miejsce to interesuje mnie okolice wrzeszcza,Gdańsk główny,
Słyszałam , że fryzjer Filip jest dobry.Co o tym myślicie

hej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba bede musiala sama sprawdzic :)))
oczywiscie ze czesanie rowniez!! ja tam jestem umowiona na czesanie i makijaz.

image
Hej babeczki na tym solariumsopot.pl maja bardzo fajne oferty czy znacie moze ten salon jak tam jest? ktos cos moze powiedziec?
zobaczcie tez tutaj www.solariumsopot.pl
123
Hania czy w salonie Pola też jest czesanie czy tylko makijaż????

hej
Dziewczyny a może , któraś z was czesała się w Madisonie w Camilie Albine. Mają tam taki pakiet,że ślubna + próbna (lub nawet kilka próbnych) kosztuje 190 zł. Polecacie ?????
Tutaj masz dokładne informacje na temat pakietu Panna Młoda w Hotelu Haffner http://www.hotelhaffner.pl/strona-5_promocja-11.html
Pozdrawiam
A czy moglabys napisac ile kosztuje taki pakiet i co w przyblizeniu zawiera?
dziekuje

image
Po wizycie w jednym z gdańskich salonów doprowadzałam twarz do porządku przez prawie dwa lata, więc wiem coś na ten temat. Wejdź na stronę spa w Haffnerze, tam ceny są porównywalne, a kosmetyki chyba lepsze niż Eris i żadna krzywda mnie nie spotkała :) Z Erisa nie byłam tak zadowolona, a haffnerowski pakiet "Przyszła Panna Młoda" jest dobrym prezentem od narzeczonego :))
Dzięki jesteś wielka :) no ceny przygniatają ;) no ale zobaczę może się skuszę ;) po wizycie w jednym z Gdańskich salonów jakoś nie chcę już ryzykować ;) szczególnie że ślub już za 3 tygodnie :)

image
Sprawdziłam właśnie dla Ciebie i nie jest tanio, raczej standard dla wyższej półki niż Eris, a mianowicie od 130 do 180 PLN za zabieg. Są za to dość fajne pakiety, ale tu już najlepiej weź sobie ulotkę. Pozdrawiam.
tulla a orientujesz się też w cenach bo na stronie nie ma cen :( interesuje mnie jakiś zabieg nawilżająco odprężający ;)

image
Hej
Polecam salon POLA na powstancow warszawskich. za makijaz slubny biora 40zł a za np. koka to od 60-100zł ja tam bede sie czesala i makijaz tez oczywiscie. polecam poniewaz bardzo dlugo korzystam i nie tylko ja z uslug tego salonu i jestem bardzo zadowolona.
pozdrawiam
image
interesują mnie okolice Gdańska>Jak Coś macie to napiszcie.

hej
:) dziękuję bardzo :)

image
Zainspirowałaś mnie do jej poszukania i ... oto wynik : http://www.drirenaeris.pl/instytut/utworz_miasto/show.php?id=40
Tulla a gdzie jest salon Erisa w Sopocie? może mają jakąś stronę z cennikiem?

image
Też dobrze słyszałam o tym salonie. Niedługo pójde wypróbować fryzjera w salonie Ireny Eris w Sopocie, jak już będe coś wiedziała, to napiszę. Z ulotki wynika, że mają jakieś cuda typu "imitacja trwałej".
Megi, jeżeli Gdynia nie jest dla ciebie za daleko, to polecam ci Salon La Femme na Skwerze Kościuszki, p. Beatę. Chodze do niej na baleyage, który robi bosko i bardzo starannie, na ślub też będzie mnie czesała. Telefon znajdziesz na www.pkt.pl.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić