Widok
Fryzjer, makijażystka na Przymorzu
Witam, mieszkam na Przymorzu od niedawna i nie orientuje się zupełnie co gdzie jest :(
Znacie jakiegoś fryzjera i makijażystkę godnego polecenia i gdzie ceny nie będą kosmiczne? Widziałam tutaj mnustwo zakładów ale nie wiem do którego z nich warto pójść a ślub 12 kwiatnia więc czasu mam już niewiele
Znacie jakiegoś fryzjera i makijażystkę godnego polecenia i gdzie ceny nie będą kosmiczne? Widziałam tutaj mnustwo zakładów ale nie wiem do którego z nich warto pójść a ślub 12 kwiatnia więc czasu mam już niewiele
Jeśli nie znajdziesz wizażystki (nie sugeruj się dzielnicą, wizażystki dojeżdżają do klientek) z polecenia, to zapraszam do mnie :-). Przymorze też jest mi bliskie, bo mam tam swoje stanowisko manicure :-).
Pozdrawiam i przepraszam, ze tak się wcięłam w wątek.
Pozdrawiam i przepraszam, ze tak się wcięłam w wątek.
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]
Tak to jest ten budynek za rynkiem, z daleka go widać, są różne reklamy solarium fryzjer i apteka i chyba coś tam jeszcze. Ja pytałam wcześniej o makijażystkę, to polecały jakąś swoją koleżankę co robi paznokcie, kiedyś nawet widziałam jedną dziewczynę jak czesałam się na wesele brata, wyglądała bardzo ładnie. Jednak sama jej nie sprawdzałam, bo zdecydowałam się na Skoczeń. Jeśli chodzi o kwiaty to godna polecenia jest kwiaciarnia na kołobrzeskiej. Od skrzyżowania z chłopską może jakieś 100 m w kierunku morza po lewej stronie. Znajdziesz bez trudu bo to taki podwojny maly budynek, teraz tam chyba w pobliżu zrobili parking. Wiem, że tam robią bardzo ładne bukiety i zawsze mają świeże kwiaty.