Widok

Fryzjer na chełmie!

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny! Muszę wybrać się do fryzjera chcę ściąć długie włosy do ramion. Problem w tym że nie byłam nigdy nigdzie na chełmie a nie chce iść do pierwszego lepszego fryzjera i wyjść z płaczem i brzydką fryzurą. Gdzie ładnie ścinają włosy? I jak na imię mają fryzjerki? Najbliżej mam na pawilony na ul. Cieszyńskiego tam są chyba 4 salony fryzjerskie... Pomocy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja jestem zadowolona z usług Pani Karoliny zawsze wie co doradzić w kwestii koloryzacji jak i strzyżenia ma głowę zawsze pełna pomysłów. Używa kosmetyków naprawdę wysokiej jakości i prawda, że ich nigdy nie żałuję. I też muszę przyznać, że Pani Ania też jest świetna fryzjerka bardzo ładnie strzyze panów jak i panie jako klientka spędzając czas tam przynajmniej raz na 2 miesiące przez ponad 2godz to widzę ich pracę i dziewczyn są naprawdę mile.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja polecam w Gdańsku głównym salon Adell :) Z dziećmi też sobie świetnie radzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
No ja raczej nie polecam P.Ali Masakra co mi zrobila z wlosami Omijam ten zaklad na Ul Przemyskiej 41 szerokim lukiem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja nie polecam ani fryzjera na ryneczku ani nad pocztą w sumie na Chełmie nie ma dobrego fryzjera!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Popieram w zupełności. Szczególnie męskie są do niczego. Żenada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja chodzę do Pani Alinki na Zamiejskiej. Salon fryzjerski Matrix. Potrafi dobrze doradzić i dobrać odpowiedni kolor. Ostatnio zaczęła używać do farb jakieś nowości po której włosy wyglądają przepięknie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nad poczta jest jedną wielka parodia Hahahaha... Nie polecam połowy Chełmu. Wszyscy wiedzą gdzie chodzić to normalnej pani fryzjerki :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masakra a nie fryzjerzy na zamiejskiej....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
(W budynku z niebieskim dachem w piętrowych pawilonach)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
W budynku z niebieskim dachem nie polecam*
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fryzjerów na Chełmie odpuściłam sobie dawno... Znalazłam salon w Różynach który poleciła mi koleżanka z pracy, która jeździ tam z małym synkiem do pani Beatki bo mają fotel fryzjerski stylizowany na Audi R8 ;) Kuba jest zachwycony. Zajrzyj na stronę i zobacz sama http://www.fryzjermm.com . Moimi długimi włosami również zajmuje się pani Beata. Ceny więcej niż przystępne :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Niezla reklama.....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam salon "Na Ryneczku" ;)
Miła obsługa, dokładnie wykonanie pracy i dbanie o kazdego z osobna klienta ;)
Na pewno nie raz sie tam pojawie :*
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Potwierdzam dobry fachowiec. Ale cóż raz ostrzegł i znikł

Dokładnie - popieram przedmówczynię. Byłam w Matrixie 2 miesiące temu (maj 2017) u Pani Moniki. Z równych włosów długości do łopatek i prośbie o delikatne ścieniowanie tak mnie ostrzygła, że nożyczkami do papieru sama na ślepo bym się pewnie lepiej obcięła. Skończyło się na wizycie w innym salonie fryzjerskim poleconym przez moją koleżankę i po poprawce ale i tak teraz cały czas chodzę w związanych. Teraz muszę znowu przynajmniej z rok poczekać aż najkrótsza warstwa odrośnie.

Przykro jest mi tym bardziej, bo byłam u tej Pani jakieś 4-5 lat temu i włosami o porównywalnej długości poradziła sobie super. Nie wiem co się stało, że tak mnie oszpeciła. Dodam jeszcze, że po poprzedniej wizycie u tej Pani prawie dwa lata temu fryzjerów omijałam szerokim łukiem a włosy obcinał mi mi mój facet na prosto maszynką. Wtedy paskudną fryzurę złożyłam na karb tego, że włosy miałam dużo krótsze i pewnie nic innego nie dałoby się z nich wykombinować ale widzę, że się BARDZO pomyliłam. Także MATRIX na Zamiejskiej ODRADZAM - zwłaszcza Panią Monikę - dwa podejścia i dwie ogromne skuchy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do "salonu" Ewa umówiłam się raz. Sam wygląd zakładu już mnie nieco odstraszył a w dodatku okazało się, że fryzjerki, która miała wykonać strzyżenie nie było w pracy z powodu choroby więc odprawiono mnie z kwitkiem. Na moje pytanie, dlaczego mnie nie poinformowano telefonicznie skoro wzięli mój numer, właścicielka nie przerywając strzyżenia wzruszyła ramionami. Nie polecam, brak profesjonalizmu do kwadratu..
Tak to jest pani Karolina nr. Telefonu. 730272359 ale jest też pani Ania obie są super chodzę prawie od początku jak pani Karolina objęła ten salon
Fajne i uczciwe fryzjerski są na ryneczek
Ryneczek na Chełmie uczciwe fryzjerki

Ja od lat ścinam się w w salonie przy ulicy Dragana 18, fryzjerka ma na imię Agnieszka. Jeszcze nigdy nie wyszłam od niej niezadowolona. Wysiadasz na przystanku Chałubińskiego, przechodzisz na stronę z takim szeregowcem ze sklepami, zaraz za Żabką skręcasz w prawo i do końca. Salon nazywa się Diadem.
do góry