Widok
Fryzjer na chełmie!
Hej dziewczyny! Muszę wybrać się do fryzjera chcę ściąć długie włosy do ramion. Problem w tym że nie byłam nigdy nigdzie na chełmie a nie chce iść do pierwszego lepszego fryzjera i wyjść z płaczem i brzydką fryzurą. Gdzie ładnie ścinają włosy? I jak na imię mają fryzjerki? Najbliżej mam na pawilony na ul. Cieszyńskiego tam są chyba 4 salony fryzjerskie... Pomocy
Ja jestem bardzo wymagająca jeśli chodzi o fryzjerki, ale znalazłam rewelacyjną fryzjerkę na pasażu, w tym salonie na dole przy aptece, ma na imię Ania, bez obaw prowadzę do niej również syna i córkę, przesympatyczna osoba i przede wszystkim rozumie zawsze o co mi chodzi, ale też potrafi doradzić. A jeśli chodzi o małe dzieci to widziałam raz, jak na fotelu obok siedziała mama z maluchem na kolanach, a inna fryzjerka w przyjemnej atmosferze obcinała małemu włoski, po wszystkim dostał balona i lizaka i wyglądał na zadowolonego:)
Witam,
Polecam salon Joanna.
Jestem zadowolona z koloryzacji .Szybko,dokładnie,starannie. Za dwa tygodnie spróbuję strzyżenia u Pani Doroty. Młoda kobieta , ale kompetentna - koloryzacja po roku tułania po innych salonach wygląda rewelacyjnie . Na sam koniec jeszcze zaskoczenie - cena bardzo przystępna jak na taką dobrą jakość . Polecam bez mrugnięcia okiem.
Polecam salon Joanna.
Jestem zadowolona z koloryzacji .Szybko,dokładnie,starannie. Za dwa tygodnie spróbuję strzyżenia u Pani Doroty. Młoda kobieta , ale kompetentna - koloryzacja po roku tułania po innych salonach wygląda rewelacyjnie . Na sam koniec jeszcze zaskoczenie - cena bardzo przystępna jak na taką dobrą jakość . Polecam bez mrugnięcia okiem.
salony na pawilonach lepiej omijac,drogi i fryzjerki nie douczone,
polecam ci fryzjerke pania ale, przemyska 41/a ,wsiadając na cieszynskiego dosłownie po 2 minutach wysiadasz na przemyskiej ,przechodzisz przez pasy i w 3 min dochodzisz,pani ala to nie fryzjerka która dopiero skończyła szkołe:P
tel 693 316 577
polecam ci fryzjerke pania ale, przemyska 41/a ,wsiadając na cieszynskiego dosłownie po 2 minutach wysiadasz na przemyskiej ,przechodzisz przez pasy i w 3 min dochodzisz,pani ala to nie fryzjerka która dopiero skończyła szkołe:P
tel 693 316 577
bardzo profesjonalny był pan Marcin z salonu Joanna na Chełmie, ale gdzieś się przeniósł i niestety panie z tego zakładu nie chcą powiedzieć gdzie teraz można go zastać!
Farby miał naprawdę włoskie, a włosy nie degażował tylko naprawdę obcinał ....jakby ktoś wiedział gdzie można go teraz spotkać to serdecznie dziękuję
Farby miał naprawdę włoskie, a włosy nie degażował tylko naprawdę obcinał ....jakby ktoś wiedział gdzie można go teraz spotkać to serdecznie dziękuję
Salon Ewa ul. Chałubińskiego 22C - koniecznie do p. Doroty. Długo szukałam fryzjera na terenie Gdańska i dopiero tu się zatrzymałam. Pełen profesjonalizm i dobre podejście do klienta. Ceny też nie porażają. Jeśli chodzi o szefową salonu - byłam u niej na fotelu dwa razy (pani Dorota była akurat na urlopie) i na trzeci raczej się nie skuszę aczkolwiek z tego co widzę nie narzeka na brak klientek, więc może po prostu mi nie podpasowała. Czasami tak bywa. ;)