Widok

Fryzjer na chełmie!

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny! Muszę wybrać się do fryzjera chcę ściąć długie włosy do ramion. Problem w tym że nie byłam nigdy nigdzie na chełmie a nie chce iść do pierwszego lepszego fryzjera i wyjść z płaczem i brzydką fryzurą. Gdzie ładnie ścinają włosy? I jak na imię mają fryzjerki? Najbliżej mam na pawilony na ul. Cieszyńskiego tam są chyba 4 salony fryzjerskie... Pomocy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja się dołączę do tego wątku, bo chciałabym ostrzyc mojego 14 miesięcznego syna i właśnie jest problem, bo w pasażu (tam, gdzie lotto) się boją :) gdzie na Chełmie mogę uderzyć, żeby dziecku włosy obcięli???????????????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy ktoś moze polecić dobrą fryzjerkę damska na chełmie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Radzę udać się gdzieś indziej...Omiń Chełm.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja jestem bardzo wymagająca jeśli chodzi o fryzjerki, ale znalazłam rewelacyjną fryzjerkę na pasażu, w tym salonie na dole przy aptece, ma na imię Ania, bez obaw prowadzę do niej również syna i córkę, przesympatyczna osoba i przede wszystkim rozumie zawsze o co mi chodzi, ale też potrafi doradzić. A jeśli chodzi o małe dzieci to widziałam raz, jak na fotelu obok siedziała mama z maluchem na kolanach, a inna fryzjerka w przyjemnej atmosferze obcinała małemu włoski, po wszystkim dostał balona i lizaka i wyglądał na zadowolonego:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
a moi synowie 2 i mąż chodza do pani na górze koło pasmanterii
blondynka
super tnie
ja u niej scinam grzywke
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
też raczej poleciłabym młodą dziewczynę na górze koło pasmanterii. Na dole, te fryzjerki to nadają się do golenia dresiarzy i tlenienia blondyn.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja z moim synkiem chodzę do Salonu Ewa na Chałubińskiego do p.Doroty, ma świetne podejście do dzieci i strzyże naprawdę sprawnie małe kręcące się bąble.
dokładnie,a jak tam wejdziesz to sie śmieja jak pokręcone nie wiadomo z czego
kiedys tam obcinałam moich synów ale teraz chodze na góre koło pasmanteri
miło szybko i co najwazniejsze chłopaki lubia tą pania
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam salon Joanna, chodzę tam od 8 lat, teraz jest tam Pani Dorota taka moda, zawsze wychodzę zadowlona z ich salonu. Dla odróżnienia salonu Viva nie polecam, bo tam żadna fryzjerka nie słucha co klient mówi..i mają drożej..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam,
Polecam salon Joanna.
Jestem zadowolona z koloryzacji .Szybko,dokładnie,starannie. Za dwa tygodnie spróbuję strzyżenia u Pani Doroty. Młoda kobieta , ale kompetentna - koloryzacja po roku tułania po innych salonach wygląda rewelacyjnie . Na sam koniec jeszcze zaskoczenie - cena bardzo przystępna jak na taką dobrą jakość . Polecam bez mrugnięcia okiem.
salony na pawilonach lepiej omijac,drogi i fryzjerki nie douczone,
polecam ci fryzjerke pania ale, przemyska 41/a ,wsiadając na cieszynskiego dosłownie po 2 minutach wysiadasz na przemyskiej ,przechodzisz przez pasy i w 3 min dochodzisz,pani ala to nie fryzjerka która dopiero skończyła szkołe:P
tel 693 316 577
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam Szukam właśnie dobrego fryzjera na Chełmie.Zaciekawił mnie ten post ale jak zaczęłam szukać salonu Joanna to wyskoczyły dwa.O który salon dokładnie chodzi?Proszę o pomoc bo naprawdę szukam dobrego i kompetentnego fachowca bo moje w włosy wołają RATUNKU :)!!!
Niestety nie na Chełmie. Jestem dosyć wymagająca, włosy po ścięciu muszą układać się idealnie :D Po przeprowadzce z Krakowa znalazłam w Gdańsku bardzo fajny salon: Jacques Andre, Gdansk Główny; p. Asia. Polecam. Farbuję i ścinam włosy, nigdy się nie zawiodłam. minusem może być jednak cena....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
bardzo profesjonalny był pan Marcin z salonu Joanna na Chełmie, ale gdzieś się przeniósł i niestety panie z tego zakładu nie chcą powiedzieć gdzie teraz można go zastać!
Farby miał naprawdę włoskie, a włosy nie degażował tylko naprawdę obcinał ....jakby ktoś wiedział gdzie można go teraz spotkać to serdecznie dziękuję
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przy ul. Szpora w małym saloniku 2 młode fryzjerki.
Jest to nowe osiedle między ul. Cebertowicza , a Ul. Kopeckiego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Salon Ewa ul. Chałubińskiego 22C - koniecznie do p. Doroty. Długo szukałam fryzjera na terenie Gdańska i dopiero tu się zatrzymałam. Pełen profesjonalizm i dobre podejście do klienta. Ceny też nie porażają. Jeśli chodzi o szefową salonu - byłam u niej na fotelu dwa razy (pani Dorota była akurat na urlopie) i na trzeci raczej się nie skuszę aczkolwiek z tego co widzę nie narzeka na brak klientek, więc może po prostu mi nie podpasowała. Czasami tak bywa. ;)
nie pamiętam jak salon się nazywał, mówił że przechodzi się całą Długą, przez motławę i tam po prawej stronie w rzędzie sklepów jest też salon fryzjerski i tam miał pracować :)
Jak widze kazdy ma swojego ulubionego fryzjera.Z czystej ciekawości zerkam...ale na cale szczeście juz mam ulubione fryzjerki na ujescisku Pozdrawiam i nie zazdroszcze kobietą poszukującym dobrego fryzjera
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Faktycznie Też Polecam ten Salon....Byłam ...i wiem że Fryzjerka zna sie na fachu Polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry