Widok
Nie mamy zakazu prowadzenia działalności. Ja mam salon otwarty z nowymi zasadami: praca w systemie 1:1, obowiązkowa dezynfekcja rąk po wejściu, ode mnie klienci dostają maskę oraz rękawiczki, ja pracuję w masce HEPA i Ffp3 także caly czas. Poza tym wszystko jednorazowe, także mój fartuch. Dezynfekuję powierzchnię i narzędzia jak zawsze, po każdym klienci, teraz dodatkowo - klamki i terminal po i przed każdym klientem. Obsługuje tylko 3 osoby w ciągu dnia z przerwami polgodzinnymi na dezynfekcję powierzchni. Przed przyjściem wypełniasz ankietę dot ryzyka złamania kwarantanny czy widzenia się z kimś kto przyjechał z zagranicy. Mam termometr i nie mogę go używać, takie warunki trzeba zaakceptować chcac umówić się na wizytę. I pracuje oficjalnie, nie zamykam lokalu i pracuje na zapleczu, jak niektórzy znajomi fryzjerzy... jestem mgr inz w zakresie biochemii, także mistrzem w zakresie fryzjerstwa damsko męskiego i szkoleniowcem, mam duże doświadczenie w pracy skoncentrowanej na sterylność . Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej zapraszam na profil na FB Hair by Sobocinska lub sobocinska.com.pl
Też o tym pomyślałem w zeszłym tygodniu. Akurat moje ulubione miejsce na szczęście jest otwarte. We Wrzeszczu na Kościuszki (chyba 27) jest salon "U Beaty". Dobry serwis, miła obsługa, polecam ;-)
Tak samo na Siedlce tuż obok przystanku "Skrajna" jest malutki salon fryzjerski. Jak przechodzę obok to zawsze widzę otwarte drzwi.
Ogólnie we Wrzeszczu jest dużo salonów, kilka z nich też napewno są nadał otwarte.
Tak samo na Siedlce tuż obok przystanku "Skrajna" jest malutki salon fryzjerski. Jak przechodzę obok to zawsze widzę otwarte drzwi.
Ogólnie we Wrzeszczu jest dużo salonów, kilka z nich też napewno są nadał otwarte.