Widok

Fryzjer w Baninie - polecicie jakiegoś?

Banino Temat dostępny też na forum:
Witam,
Mam pytanie : czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakiegoś dobrego fryzjera w Baninie? Takiego który potrafi doradzić fryzurę do kształtu twarzy? Bardzo mi zależy, ponieważ chciałabym zmienić fryzjera i nie mam pojęcia gdzie się udać.
Dziękuję za pomoc:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Lorealu po depilacji woskiem (brwi) 2 dni miałam czerwone pęgi pod brwią. Za gorący wosk,poparzona mi skórę o czym nie wiedziałam i nie czułam tego dopiero inna kosmetyczka wyjaśniła ska te pręgi.
Nie pierwszy to ponoć przypadek
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam w lorealu w baninie.Też chciałabym fryzjera, który będzie wiedział co tu zrobić, a nie to ja mam wiedzieć co chcę zawsze. Noszę generalnie dość długie włosy i fryzjerzy mogliby mi coś doradzić,mogłabym zrobić sobie metamorfozę, nie nikt się nie odważa. Efekt nie był zły, tego nie napiszę, włosy ścięte zgrabnie ale.... Brakuje chyba generalnie stylistów z prawdziwego zdarzenia.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, ja byłam u p. Mateusza, jak pracował jeszcze w Lorealu. Farbowanie włosów to była masakra. Jak związałam włosy w kitek, miałam jasną plamę wielkości powiedzmy jabłka. Na tle ciemnych rzucało się bardzo w oczy. Nie wiem jak można było przeoczyć przy farbowaniu taki fragment. Co do samego Loreala to sądzę że to dno i wyzysk po całości - byłam potem jeszcze 2 razy. I wiecej nie pójdę. Na siłę wciskają dwa kolory aby cena poszybowała w górę, za uczesanie po farbowaniu, i nie mówię tu o super fryzurze tylko normalną aby rodzina zauważyla że byłam u fryzjera trzeba również zapłacić. Raz jak powiedziałam że bez czesania, to wysuszono mi włosy ( a raz zaproponowano mi nawet suszarkę abym sama sobie wysuszyła) bez szczotki czy czegokolwiek i puszczono do domu. Dramat!!!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1
No cóż, może podciecie końcówek tak, ja osobiście po wizycie w tym salonie przepłakałam cały wieczór, a przez najbliższe 4 miesiace będę doprowadzać moje włosy do stanu, w którym można będzie wykonać z nich JAKĄKOLWIEK normalną fryzurę. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Loreal w Feniksie. Najpierw poszłam z córką - Pani bardzo fajne ją potraktowała. Mówiła do niej jak do dorosłej klientki o pielęgnacji włosów. Młoda poczuła się dopieszczona :) Ładnie podcięła końcówki i grzywkę. Potem poszedł mąż i też wyszedł zadowolony. Pani zna się na rzeczy i nie tnie automatycznie wszystkich facetów tak samo. Widać, że myśli. I za to plus. Niedługo i ja się tam wybiorę.

Co do fryzjera Olszewski Simple beauty - czy jakoś tak, widziałam efekt jego pracy i wydaje się, że również zna się na rzeczy. Więc mamy dobrych fryzjerów w Baninie :)

pozdrawiam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12
A ja byłam dzisiaj w Loreal na Pszennej i jestem mega zadowolona. I mój mąż też😀
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15
nie jednego dnia nie...ale poprawke mialam w lorealu.Nie interesuje mnie gdzie pracowal i jak..a pan/pani widze pracuje w Olszewski..to samo moge powiedziec.Chyba mozna na forum wpisac swoja opinie...bez obrazania personalnie nikogo.Ale widze,ze z tym ciezko...wrecz jest to niemoz,iwe dlatego pozegnam sie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12
A tak na marginesie to jak p. Mateusz pracował w lorealu to był wychwalany pod niebiosa , czyżby na swoim się popsuł?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ale nie rozumiem pisze Pani w ciągu pół godziny na forum że Loreal dobry a Mateusz zły. Była Pani w ciągu jednego dnia w dwóch zakładach czy pracuje Pani w lorealu
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6
Loreal przy ul.pszennej .Bardzo fajnie .Bylam kikakrotnie i jestem bardzo zadowola.Polecam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 32
Też polecam p.Mateusza, obcinał mojego 2 letniego synka i jestem bardzo zadowolona, a wiadomo trzeba umieć strzyc, żeby dzieciaczka dobrze przyciąć :-)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 18
na Borowieckiej 3
Olszewski & Głębocka
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 34
Nie w Baninie, a w Pępowie - Studio Tiffi i pani Natalia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 16
do góry