Widok

Fryzjer w Szperku. Ktoś był?

Był ktoś może u fryzjera w Szperku? Jesteście zadowolone?

Szukam jakiegoś fryzjera z inwencją, z pomysłem, ale znaleźć nie mogę. Wszędzie tylko "Jak tniemy? Tu krócej czy tak zostawić? A tu z tyłu jak?". Zero własnego pomysłu.
Jak już obetną jakoś zgodnie to i tak nigdy całkowicie zadowolona nie jestem :( A ponoć mam "takie podatne włosy", "takie fajne gęste", "takie idealne, że sie same układają..." Grrrr :/

A może jest w Gdyni jakiś fajny niedrogi godny polecenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam parę dni temu masakra to mało powiedziane za pofarbowanie włosów zapłaciłam 260zl. Chodziło mi o całkiem co innego nigdy więcej nie pójdę i nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja na pewno NIE polecam wenus z pogórza Górnego, chciałam troche jaśniejszych refleksów, wycieniowania włosów, a w efekcie miałam na głowie grzyba!! Pani fryzjerka,zrobiła mi pare pasemek od dołu do prawie połowy głowy jasnych na równo! A na gore położyła bardzo ciemny brąz plus grzywkę która chciałam ale wyszła jej bardzo nie równa,w życiu nie miałam tak spierdzielonych włosów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam w Szperku tylko troszkę podciąć i zapłaciłam 90 zł! Do tego fryzjerka suszyła moje włosy na szczotce i strasznie przy tym szarpała, uderzała mnie w głowę suszarką, czesała mocno szczotką mokre (!), nawet przy nakładaniu olejku była bardzo niedelikatna, czułam jak włosy sie rwą. Żałuje, ze od razu nie zwróciłam jej na to uwagi, ale myslalam sobie, że nic strasznego sie nie stanie i włosy szybko wrócą do normy. Nie wrócą, są pourywane tuż przy nasadzie i nieestetycznie odstają:/. Bardzo nie polecam, moje włosy są zniszczone i uważam, że to ona powinna mi płacic odszkodowanie, a nie ja jej 90 zl za taka ,,usluge" :d.
Witam. Jaka jest różnica według Pani między podcięciem końcówek a obcięciem włosów? Moim zdaniem jest to ta sama czynność. Nie ma znaczenia czy się obcina 1 cm czy 10 cm praca jest ta sama! Układając włosy mokre fryzura dłużej się utrzymuje bo jest odrazu nadany kształt włosom i nie wysusza się dodatkowo ich tak jak może to mieć miejsce układanie włosów suchych. Zdrowy włos przy czesaniu nie powinien się urwać zwłaszcza przy nasadzie wiec coś chyba jest nie tak w tej pani historii?

Polecam Wam dziewczyny Monikę z Twój Mobilny Fryzjer :) Dojeżdża do mnie i do kilku koleżanek na Obłuże i Oksywie i jest naprawdę świetna w tym co robi, czy to chodzi o koloryzację, czy strzyżenia czy fryzury ślubne. No i nie trzeba nigdzie wychodzić z domu :)

https://www.facebook.com/tmf.monika/
http://www.twojmobilnyfryzjer.pl

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sklepy internetowe z odzieżą męską - proszę o opinie (25 odpowiedzi)

Polecilibyście sklepy internetowe, w których można dostać markową, męską odzież?

sucha skóra (78 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

Sklep internetowy z markowymi ubraniami (95 odpowiedzi)

Hej, mam pytanie, ktoś zamawiał z was na tej stronie? Firma jest nowa, dosyć wysokie zniżki i...

do góry