Widok

Fryzjer w Szperku. Ktoś był?

Był ktoś może u fryzjera w Szperku? Jesteście zadowolone?

Szukam jakiegoś fryzjera z inwencją, z pomysłem, ale znaleźć nie mogę. Wszędzie tylko "Jak tniemy? Tu krócej czy tak zostawić? A tu z tyłu jak?". Zero własnego pomysłu.
Jak już obetną jakoś zgodnie to i tak nigdy całkowicie zadowolona nie jestem :( A ponoć mam "takie podatne włosy", "takie fajne gęste", "takie idealne, że sie same układają..." Grrrr :/

A może jest w Gdyni jakiś fajny niedrogi godny polecenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
co przechodzę tamtędy to pusto ;)
myślałam, że to dlatego, że nikt ich jeszcze nie zna i nie zdążyli zaskarbić sobie zaufania klientów. Ale oprócz tego tu widzę jeszcze ceny wchodzą w grę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja pierdziele jakie ceny-napewno maja duzo klientow
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
350??? ups
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w szperku u Oli nie byłam ale na starowiejskiej, to jest najlepszy fryzjer u jakiego bylam, nigdy nie bylam tak obcieta jak u nich w salonie no ale strasznie drogi ;/
moja szwagierka byla niedawno w szperku i za pare refleksow jasniejszych, mycie , masaz głowy i obciecie zapłaciła 350 zł :D
image image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (148 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

wróżka - tarot -czary mary? (20 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

Dobrej jakości ubrania (24 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

do góry