Widok
welon przypina sie w zalezności od tego jaka jest fruzura
np.

np.

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

ja miałam coś takiego, tylko ważne by mocno i stabilnie umocować grzebyk bo mi kilka razy wypadł welon :)

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Dziewczyny wszystko jest do zrobienia ,tylko trzeba miec jakas wizje na poczatek. Warto pomyslec nad fryzurka a pozniej dobrac welon ,wtedy jest szansa ze wszystko razem zagra a jak jest odwrotnie to fryzjerowi ciezko z tego cos ULEPIC !!! no i efekt koncowy MARNY!!!.Zapraszam do mnie do salonu ,pomoge,doradze,zrobimy fryzure wstepna a jesli data slubu nie bedzie pokrywala sie z moimi wczesniejszymi zapisami w tym dniu to mozemy sie umowic u Ciebie.Zapraszaam
co du upinania welonuto zalezy od fryzury i sukni, jesli masz welon bardzo mocno marszczony i np kilkuwarstwowy, jak wepniesz nad- zasłoni Ci fryzurke - dlatego ja zawsze polecam 1 warstwowe, bo sie wdziecznie ukladaja a nie zaslaniaja koka
wpięcie pod kokiem tez ładnie wygląda ale nie do kazdej sukni/ fryzury
przy krókiej szyji dodatkowo ją skraca optycznie, przy zbyt długiej dodatkowo wydłuza.
jedyne wyjscie to mierzyc do sukienki i wiedziec jaka fryzurka przed kupieniem welonu :)
bo moze sie okazac ze welon nijak nie pasuje.
pozdrawiam
wpięcie pod kokiem tez ładnie wygląda ale nie do kazdej sukni/ fryzury
przy krókiej szyji dodatkowo ją skraca optycznie, przy zbyt długiej dodatkowo wydłuza.
jedyne wyjscie to mierzyc do sukienki i wiedziec jaka fryzurka przed kupieniem welonu :)
bo moze sie okazac ze welon nijak nie pasuje.
pozdrawiam