Furyk Clinic Stomatologia

Stomatolodzy Implanty

Gdańsk, Jabłoniowa 29/9

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mirosław Boratyński - opinia wątek zamknięty Profesjonalna i szybka obsługa, do tego w miłej atmosferze. Polecam z...
~Mirosław Boratyński
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 23 marca 2022

Piotr M. - opinia wątek zamknięty Polecam, najlepszy gabinet w Trójmieście.
~Piotr M.
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 1 września 2021

Najlepszy stomatolog wątek zamknięty Jestem wierna pacjentka . Zadowolona z dokładności wykonywanych zabiegów....
~Anna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2019

Najlepszy dentysta wątek zamknięty Polecam serdecznie! Bardzo profesjonalna obsługa, bezbolesnie, brak...
~Daria Danilova
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 maja 2018

Stomatolog dla ludzi, nie dla pieniędzy wątek zamknięty Byłem pozytywnie zaskoczony. Dr Furyk jest osobą niezwykle profesjonalną,...
~Kamil
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 lipca 2017

Polecam gabinet Furyk Clinic wątek zamknięty Profesjonalne podejście, spokój, dokładność, delikatnie wykonywany zabieg,...
~Aneta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2017

Lekarz godny polecenia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, spokój, brak pośpiechu, dobrze zaplanowany czas dla...
~Barbara
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 stycznia 2017

Polecam z całego serca wątek zamknięty To najlepszy stomatolog, z jakim miałam do czynienia w moim nie tak już...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 października 2016

Polecam zwłaszcza tym, ktorzy boja sie dentysty wątek zamknięty Profesjonalizm, super kontakt, uśmiech, cierpliwość, najnowszy sprzęt I...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2016

Super! wątek zamknięty Polecam z czystym sumieniem tą klinikę. Z gabinetu wyszłam zadowolona i w...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 marca 2016

opinia wątek zamknięty Mogę śmiało powiedzieć, że to najlepszy stomatolog! Wspaniały człowiek,...
~asia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 marca 2016

Ola - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, 100% zaufania, przepiękne otoczenie i bardzo miła...
~Ola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 lutego 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry