Monika G-foto

Fotografowanie

Gdańsk, Gdyńska 6

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Sonia Dunajko - ocena Mistrzyni , to sesja którą sobie wymarzyłam, idealnie Perfekcyjna w każdym...
~Sonia Dunajko
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 3 czerwca 2025

Violetta - ocena Monika-wspaniała profesjonalna fotografka a przede wszystkim Kobieta o...
~Violetta
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 28 maja 2025

Sylwia - ocena Jeżeli ktokolwiek poszukuje fotografa- to właśnie Monika będzie strzałem w...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 5 maja 2025

elawaszewska@wp.pl - ocena Jak chcecie się kobiety poczuć Jak 100 % kobieta to jedna sesja na Gdyńskiej...
~elawaszewska@wp.pl
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 22 kwietnia 2025

Hanna - ocena Sesja zdjęciowa przerosła moje oczekiwania! Atmosfera była swobodna i...
~Hanna
-

dodano: 21 kwietnia 2025

Kasia - ocena Monika to czarodziejka obrazu i świetne oko :) Kompletnie nie umiem pozować i...
~Kasia
-

dodano: 7 kwietnia 2025

Agnieszka - ocena Serdecznie polecam sesję fotograficzną u Moniki. Monika potrafi stworzyć...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 20 marca 2025

Przychodzeń Magdalena - ocena Monika jest niesamowitą kobietą o anielskiej energii, która łączy artystyczną...
~Przychodzeń Magdalena
-

dodano: 16 marca 2025

malaAgulinka - ocena Super fotograf. W trakcie sesji czujesz się jak na spotkaniu z przyjaciółką....
~malaAgulinka
-

dodano: 14 marca 2025

Joanna - ocena Z serca polecam Pania Monikę. Robi kapitalne zdjęcia, fryzurę zrobila, ze ho...
~Joanna
-

dodano: 13 marca 2025

Agnieszka - ocena Chciałabym podzielić się moimi wrażeniami z sesji zdjęciowej, którą zrobiłam...
~Agnieszka
-

dodano: 2 marca 2025

Krysia - ocena Gorąco polecam! P. Monika profesjonalnie i fachowo podchodzi do klientki i...
~Krysia
-

dodano: 26 lutego 2025

Ewa - ocena Moniś....do Ciebie i do wszystkich zainteresowanych i tych,które tylko...
~Ewa
1

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 4 kwietnia 2024

Joanna - ocena Moniko, dziękuję, że mnie zachęciłaś do wzięcia udziału w sesji. Ja tak...
~Joanna
1

dodano: 19 lipca 2024

Sara - ocena Przemiła atmosfera podczas sesji. Pani Monika miła profesjonalna i rzetelna...
~Sara
1

dodano: 21 września 2024

Teresa H. - ocena Monika G - foto - dzięki Tobie mam dzisiaj wspaniały dzień. Odebrałam...
~Teresa H.
1

dodano: 21 września 2024

Magdalenka - ocena Super profesjonalna sesja. Polecam każdemu. Monika bardzo dziekuje
~Magdalenka
1

dodano: 20 lutego 2025

Ania M. - ocena Bardzo obawiałam się tej sesji,mówiłam ,że to" nie dla mnie"Jednak Monika...
~Ania M.
1

justyna - ocena Chciałbym podzielić się moją niezwykle pozytywną opinią na temat sesji...
~justyna
1

Agata - ocena Sesja u Moniki była niesamowitą przygodą! Jest Ona niezwykle ciepłą,...
~Agata
1

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry